Roger Sanchez 12.07.2007 - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште се каам што не бев минатиот пат на саем, ама сега не ја праам истата грешка :). Колку е карта и колку ќе му трае сетот?

400 претпродажба
500 до 1 саат
600 после 1 саат

Ајде уште еден ден.Леле како го чекам еј:vozbud:Ќе биде добро.Па на 1 август на Паул ај ај ај:ojea:

Ko so bese na DJ tiesto nemat da e nigde, mada mojt i ovde da e dobro! Ke vidime utre:vozbud:
Tieseto%20Top.JPG

Roger pred dve godini napravi odlichna zurka na saem taka da idam i sega obavezno

Ke bide zustro osekam :je:

Сите што ќе идете убаво да си поминете, ја не идам ради изгорениците од сонце што ги имам. cao: п.с. Чекаме извештај како било. :helou:

леле ми се плаче :cry:кога читам и многу ми е тешко :cry:што нема да одам али полагам тестови за кола утре во 8 ,и не би било фино да паднам поради ненаспаност...

Ејјј дојде денот ејјјјјј:je:

Осеќам дека ќе си помина многу добро:vozbud:

zal mi e sto ke ja propustam zurakta , site sto ke odite preubavo da si pominite
.
Pozdrav

Zurkata vcera bese perverziii...mislev deka ke bide premnogu haus no tipot vnese i elementi od tehno i trans po sto nastana vistinsko ludilo...odlicen set,odlicna komunikacija so publikata koja ne zastana celi 3 casa...ednostavno fenomenalen Dj :je:

Zurkata vcera bese perverziii...mislev deka ke bide premnogu haus no tipot vnese i elementi od tehno i trans po sto nastana vistinsko ludilo...odlicen set,odlicna komunikacija so publikata koja ne zastana celi 3 casa...ednostavno fenomenalen Dj :je:

Da extra bese, si pominav ludo i nezaboravno, super atmosferaa:helou:

Нема што да се додаде. Како што кажаа Земзела и Батерфлај, одлична журка!!!

најекстра журка на која сум бил! одлична организација, екстра дџ, добри танчерки, значи се нај нај :) кој не беше вчера на санчез верувајте цел живот ќе се кае

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom