Roger Brothers - во наши раце

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасно :pipi:

Ако го препратиш ова на 4 контакти, ќе те следи среќа, ќе имаш 44 автомобили, ќе спиеш со 444 мисици и ќе имаш... 4444 милиони долари на сметка. Ако го прекинеш ланецот, ќе те следи несреќа 04444 години!!!

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
Мене песнава ми наликува на „Во полн ефект“, а башка и спотчето е многу слично со таа песна... :toe:

да да истото го помислив ... али у секој случај тапа фраери , а лириката слободно можат да си ја испринтаат у повеќе примероци на хартија и да си бришат гз . :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
да да истото го помислив ... али у секој случај тапа фраери , а лириката слободно можат да си ја испринтаат у повеќе примероци на хартија и да си бришат гз . :)
Најверојатно на тоалетна хартија е напишана , така да и оригиналот може да послужи за тоа..

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
незнам зошто ги правите уште попознати, едноставно игнорирајте ги

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Сами си кажуваат кешот е во нивни раце затоа имаат спотови и може да се киксаат...:nenene:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..
Имаше бутик во ГТЦ едно време, а сега што прави неам појма.

Кретенчињава се патетични... :tapp:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
Што би можело да се помисли за овакви дегени освен :nesvest:
Тотално уфилмани се мислат ѕвезди се и многу и познати.
Коа ја слушнав песната и одкоа го видов спотот останав без коментар.Видете и сами
Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Пари се прават за мераци, а не со мераци :)
Е то де... требит да понудиш нешо па да добиеш пари...
Ти викаш обратно... дека имале пари па си правеле и истовремено нуделе самите себеси мераци.
За така и баба мраз знајт

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли :)
воа не го очекував од ацид:pos2:
ако малце размислите исти ку*ац е и андреев:toe:
само шо него го правдаа: има пари, си ебе, се дружи со познати етц етц
па добро бе мене јасно ми е дека се уфилмани, ама пазете го моментот 1:08 каде што го даваат и татко им:pos2: боже мој
можеби на наредниот спот ке ја дадат баба им со пакетчето шо им го дала за нова година:kesa:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Bi pocnala vaka :

OH MY FUCKING GOD!!!!! :tapp::tapp: ( i sleduva pљukaњe)

i lele zar morase onaa pak "zdravo decki" da reci imam kosmari ..... help!!!! a tarantula !!! ( od Ed+Edd+ Edie )

abeeeeeee koj mu dal mikrofon na decava :star:ic ne mi e jasno :D
seto seto seto drvjaaaaaa i seto seto kameњaaaa

Emi taka natamu ni odi estradata nasa ... koj ima ari a nema talent toj ke bidi "in" .. i se ostanato vo zivoto taka se vodi ... vo globala zemeno :toe:

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Татко им беше газда на бутикот Roger во ГТЦ. Сега на негово место е T-mobile мислам. Затоа и така им се вика групата - „Роџер брад`рс“.

Децава се уфурани у некој love-me-or-hate-I'm-still-gonna-shine филм. Најфраер од цел спот е малиот Леонардо :icon_lol:. Иначе девојките се 14-17 годишни, едната е една од водителките на Exclusive (само не знам дали уште води таа, или веќе не), друга е сестра и`, трета е таа на настапот „Здраво дечки“ што им игра и што вика здраво дечки у спотов :zid:. Другите се нивни другарки.

Kajgana Shop

На врв Bottom