А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасноА сепак остави.
А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасноА сепак остави.
А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасно
Мене песнава ми наликува на „Во полн ефект“, а башка и спотчето е многу слично со таа песна...
Најверојатно на тоалетна хартија е напишана , така да и оригиналот може да послужи за тоа..да да истото го помислив ... али у секој случај тапа фраери , а лириката слободно можат да си ја испринтаат у повеќе примероци на хартија и да си бришат гз .
Имаше бутик во ГТЦ едно време, а сега што прави неам појма.Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..
Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги болиШто би можело да се помисли за овакви дегени освен :nesvest:
Тотално уфилмани се мислат ѕвезди се и многу и познати.
Коа ја слушнав песната и одкоа го видов спотот останав без коментар.Видете и сами
Фраер си ако имаш мераци па врз основа на тоа да правиш пари.Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли
Пари се прават за мераци, а не со мерациФраер си ако имаш мераци па врз основа на тоа да правиш пари.
Е то де... требит да понудиш нешо па да добиеш пари...Пари се прават за мераци, а не со мераци
воа не го очекував од ацид:pos2:Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли
Татко им беше газда на бутикот Roger во ГТЦ. Сега на негово место е T-mobile мислам. Затоа и така им се вика групата - „Роџер брад`рс“.Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..