А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасноА сепак остави.

А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасноА сепак остави.
А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасно![]()
Мене песнава ми наликува на „Во полн ефект“, а башка и спотчето е многу слично со таа песна...![]()
Најверојатно на тоалетна хартија е напишана , така да и оригиналот може да послужи за тоа..да да истото го помислив ... али у секој случај тапа фраери , а лириката слободно можат да си ја испринтаат у повеќе примероци на хартија и да си бришат гз .![]()
Имаше бутик во ГТЦ едно време, а сега што прави неам појма.Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..
Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги болиШто би можело да се помисли за овакви дегени освен :nesvest:
Тотално уфилмани се мислат ѕвезди се и многу и познати.
Коа ја слушнав песната и одкоа го видов спотот останав без коментар.Видете и сами
Фраер си ако имаш мераци па врз основа на тоа да правиш пари.Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли![]()
Пари се прават за мераци, а не со мерациФраер си ако имаш мераци па врз основа на тоа да правиш пари.
Е то де... требит да понудиш нешо па да добиеш пари...Пари се прават за мераци, а не со мераци![]()
воа не го очекував од ацид:pos2:Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли![]()
Татко им беше газда на бутикот Roger во ГТЦ. Сега на негово место е T-mobile мислам. Затоа и така им се вика групата - „Роџер брад`рс“.Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..