Roger Brothers - во наши раце

А поради него и ти, а поради тебе и јас. Колку само прекрасно :pipi:

Ако го препратиш ова на 4 контакти, ќе те следи среќа, ќе имаш 44 автомобили, ќе спиеш со 444 мисици и ќе имаш... 4444 милиони долари на сметка. Ако го прекинеш ланецот, ќе те следи несреќа 04444 години!!!

Мене песнава ми наликува на „Во полн ефект“, а башка и спотчето е многу слично со таа песна... :toe:

да да истото го помислив ... али у секој случај тапа фраери , а лириката слободно можат да си ја испринтаат у повеќе примероци на хартија и да си бришат гз . :)

да да истото го помислив ... али у секој случај тапа фраери , а лириката слободно можат да си ја испринтаат у повеќе примероци на хартија и да си бришат гз . :)
Најверојатно на тоалетна хартија е напишана , така да и оригиналот може да послужи за тоа..

Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..

незнам зошто ги правите уште попознати, едноставно игнорирајте ги

Сами си кажуваат кешот е во нивни раце затоа имаат спотови и може да се киксаат...:nenene:

Шо беше татко им на овие....од кај имаа толку пари...оти знам една од најубавите куќу у Ск имаат...ги даваа на тв пред некое време ..

Имаше бутик во ГТЦ едно време, а сега што прави неам појма.

Кретенчињава се патетични... :tapp:

Што би можело да се помисли за овакви дегени освен :nesvest:
Тотално уфилмани се мислат ѕвезди се и многу и познати.
Коа ја слушнав песната и одкоа го видов спотот останав без коментар.Видете и сами
Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли :)

Пари се прават за мераци, а не со мераци :)
Е то де... требит да понудиш нешо па да добиеш пари...
Ти викаш обратно... дека имале пари па си правеле и истовремено нуделе самите себеси мераци.
За така и баба мраз знајт

Шо кењате бе, топ се децата. Имаат пари, си праат мераци, кур ги боли :)
воа не го очекував од ацид:pos2:
ако малце размислите исти ку*ац е и андреев:toe:
само шо него го правдаа: има пари, си ебе, се дружи со познати етц етц
па добро бе мене јасно ми е дека се уфилмани, ама пазете го моментот 1:08 каде што го даваат и татко им:pos2: боже мој
можеби на наредниот спот ке ја дадат баба им со пакетчето шо им го дала за нова година:kesa:

Bi pocnala vaka :

OH MY FUCKING GOD!!!!! :tapp::tapp: ( i sleduva pљukaњe)

i lele zar morase onaa pak "zdravo decki" da reci imam kosmari ..... help!!!! a tarantula !!! ( od Ed+Edd+ Edie )

abeeeeeee koj mu dal mikrofon na decava :star:ic ne mi e jasno :D
seto seto seto drvjaaaaaa i seto seto kameњaaaa

Emi taka natamu ni odi estradata nasa ... koj ima ari a nema talent toj ke bidi "in" .. i se ostanato vo zivoto taka se vodi ... vo globala zemeno :toe:

Татко им беше газда на бутикот Roger во ГТЦ. Сега на негово место е T-mobile мислам. Затоа и така им се вика групата - „Роџер брад`рс“.

Децава се уфурани у некој love-me-or-hate-I'm-still-gonna-shine филм. Најфраер од цел спот е малиот Леонардо :icon_lol:. Иначе девојките се 14-17 годишни, едната е една од водителките на Exclusive (само не знам дали уште води таа, или веќе не), друга е сестра и`, трета е таа на настапот „Здраво дечки“ што им игра и што вика здраво дечки у спотов :zid:. Другите се нивни другарки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom