Родителите по дискотеки ќе ги „ловат“ децата

• Креатор на темата Креатор на темата Сталкерот
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој информација во кои дискотеки ќе одат родителите од понежниот пол?
Нова андроид апликација на Владата: MILF-радар
milf-radar-by.sagan.jpg

Цигари а? Така ги викате сеа?

Да, цигарите ги викаме цигари. И сеа и порано.
А сафрите кои во недостиг на смисла за хумор користат третоодделенски финти ги викаме Сталкери.

Да се чаши во прашање, супер е. Лошо би било она... "шо прајте бабе ево се дрогираме ;)"
Е тоа е, у наше време ние чаши (чат-пат и флаши) криевме, сега и децата не се тоа што беа. :)
--- надополнето: 20 јули 2012 во 20:17 ---
AHahahahhahaha :D
Kako ke doznaat dali imale ili nemale? :D
Aj devojkive, ke im vovedat zadolzitelen pregled, a maskite?:DDD

Ne, najseriozno, mnogu me interesira :DD
машкото ако е со осмех од шеска до шеска значи го прекршил правилото :)

Цигари а? Така ги викате сеа?
Да, цигарите ги викаме цигари. И сеа и порано.
А сафрите кои во недостиг на смисла за хумор користат третоодделенски финти ги викаме Сталкери.

Сталкерот Told Status:

Not told [ ]
Told [x]
Told of the Rings:The Fellowship of the Told [x]
Told Wars: Episode VI - The Return of the Told [x]

you better hide yo beer, hide yo drugs cuz they searchin errbudy out here

после оваа акција,следува друга,
полицијата заедно со родителите ќе ги легитимира лицата во автомобилите што ќе се мрдаат-клацкаат,по паркинзита на Водно,Гази баба,Расадник,кај Олимписки базен,Кај салата МЗТ и на други места.
На истисте лица кој ќе бидат ватени на дело - секс без соодветна важечка дозвола,на лице место ќе им изрекува мандатни казни,а на оние начекани во неморални пози дури и кривични пријави.Се очекуват дури и затворски казни за малолетни начекани лица во оваа акција Скопје гори 2012 год.

Родителот ќе има главен збор во изборот на партнерот на своето дете.

" Абе многу ми се свиѓаш, али јебига на мајка ми не и се свиѓаш, нејќе она мојата партнерка да има бркови"

Пази родител.
Ке го следи родителот преку GPS и ке те извести ако е на помалку од 250 метри од тебе за да имаш време да ја скриеш чашата.

Или евентуално да ја смениш со бонаква или к.кола :pos:

Епа да, полицијата сама не може опинците да им ги фати на малолетниците кои со нив си играат hide and seek по кафичите па сега не знаат што да измислат веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom