Роденденски подароци: Пари или нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата filmadzijka
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа нека одлучат гостите а кога би бирал јас би одбрал нормално пари!

хехе зависи за кого е поклонот, исто така зависи и дали е за машко или за девојче :) ако е за машко онака друштво обично собираме пари или нешто па нека си купи он хехе, а за девојче мечиња нешто ваму таму :D иии.. зависи ако е за девојче дали е за другарка или женска :pipi: за другарка нешто по скромно, а за женска нешто по занимливо :smir:

пари сите сакаме...но за роденден?? се знае...роденденски подарок...
нема ништо поубаво од убаво смислен роденденски подарок со голема емоционална вредност :pipi:

пари сите сакаме...но за роденден?? се знае...роденденски подарок...
нема ништо поубаво од убаво смислен роденденски подарок со голема емоционална вредност :pipi:

Точно. Јас никогаш не сум дала пари на пријатели како роденденски подарок. Парите се трошат, секако ќе си купи она што му е желба. Ама некој подарок, дури и да е најмал, најефтин, со многу љубов даден ќе ми значи многу повеќе отколку пари:pipi:. Денеска го добив најпрекрасниот подарок.:back:

Најпрактично е пари...ама па каде е тука уствари симболиката на поклонот а и на роденденот како настан.Јас знам еве и самата викам дека е боље пари да ми дадат ама подеднакво би се израдувала онака на некој оригинален поклон што ем ќе ме потсеќа на личноста што ми го подарила ем ќе биде нешто својствено за мене.

Јас никогаш не давам пари.Обично купувам нешто што знам дека ке и се допадне на личноста што и е роденден а и мене исто.:pipi:

jas poveke sakam da odnesam nesto kupeno otkolku pari....barem ke ostane parite ke se potrosat

пари, за да си купат нешто! :)
а исто и јас сакам парички :)

Повеќе сакам подарок што ќе го памтам од кој ми е, а некои што ги знам што немаат вкус за подароци им барам пари :pos:

Pari mi donesuvat poveke retko podaroci drugi.......... zatoa jas da odberam so da si kupam a ne oni:pos2::pos2::kesa:

не е важна големината на подарокот или цената,важно тоа што е подарено да е од срце:pipi::back:

poveke sakam da me iznenadat so nekoj poklon, otkolku pari da mi dadat.
a i taka znam deka barem se potrudile da odberat nesto za mene. goleminata na poklonot ne mi e vazna.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom