П
Пљампач
Гостин
Шо се десило помеѓу Киро и Тоскич ?
Глеам се по список му искарал на Кирца
Глеам се по список му искарал на Кирца

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Кога јас бев дете учев од Душан Новокмет, тој беше мој идол во тоа време, во меѓувреме доби македонски пасош, што е потег е за поздрав. Сум против неквалитетни странци кои ги има во изобилие и се дискриминирани нашите македонски деца. Но, за квалитетен странец сум во секој момент, што е ценет во Европа. Странците во иднина секако дека не се исклучок за нашиот клуб, многумина почнале директно така, многумина велеле нема, па носеле играчи. Ако нашето раководство се одлучи за таков потег, тогаш сум дефинитивно само за квалиттен странец“, изјави Лазаров.
После Голден Арт и Алкалоид че си легнат на брашното изгледа![]()
RK ALKALOID - HC HAPOEL ASHDOD - NBGD TROPHY 2022 - YouTubeЌе има пренос од турнирот во Белград?
Пионерската екипа на Алкалоид во периодот 26-28 август ќе игра на турнир во Нант, и тоа во група против Тулуз, Онис, Естудиантес (Бел), Хихон (Шпа) и репрезентацијата на Бенин. Браво за потегот!
Автоматски споено мислење:
Дечките веќе го одиграле денес првиот натпревар го победиле шпански Хихон 31-28.![]()
Да само шо РФМ нема формирано 2006та генерација сеуштеДобро е ова поготово за наредната кадетска репрезентација. Убава подготовка. Веројатно некои играчи од овде се веќе во план, а додатно и од другите клубови.