Рита Ора

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 април 2010
Мислења
2.717
Поени од реакции
3.694
Срцката:love: е родена во 1990 во Косово но целиот живот има живеено во Лондон.Сеуште нема издадено албум но тоа ќе се случи во текот на оваа година и ќе се вика О.Р.А .Веќе е позната во Велика Британија, нејзиниот сингл RIP помина неколку недели на британската топ листа а полека но сигурно се пробива и на американската Билборд листа со синглот How We Do(Party and Bullshit).Oфицијално има издадено три сингла, горе споменатите и Hot Right Now а на настапите ги изведува и Roc The Life,Shine Your Light и Facemelt.Многу ја споредуваат со Ријана а башка има и потпишано со Jay Z ама јас предвидувам дека набргу ќе ја помине башка има и одличен глас. :) Овој месец е MTV Push артист а летото 2012 ќе го помине отварајќи ги концертите на Колдплеј.

FileRita_Ora.jpg

ritaora.jpg

Се надевам ќе ви се допадне. :)

RIP е преработка. Еве го оригиналот:

И незаменливиот ремикс (боље и од оригиналот според мене...)

че пишиш САП Косово и Метохија, СР Србија, СФРЈ

Џупка бе! Ја имитира Ријана! (n)

ти смета што албанка постигнала толку или навистина мислиш дека ја имитира рихана:confused:
Не чини да се става "Х" кај што не му е место. 'иперкорекција не е на арно.
Инаку, да, ја имитира Ријана. Погледај некој спот на Ријана и спореди ја со девојкава.

Инаку, да, ја имитира Ријана. Погледај некој спот на Ријана и спореди ја со девојкава.[/quote]
да беше така немаше да добие толкава популарност не се глупи луѓето да не приметат дека копира некого.

The same shit како и поголемите изведувачи на таа поп сцена, странска..........Koја новина ја внесува на пример, освен што има друга фаца и тело, различни од останатите, во музиката?!

RIP е преработка. Еве го оригиналот:
Хмм освен тој еден дел не гледам ништо исто...

Џупка бе! Ја имитира Ријана! (n)
Кога Ријана ќе има ваков глас јави ми се.Што мислиш зошто објави вакви слики
tumblr_m4m5orAs0k1rph6soo1_500.jpg
За сите да мислат дека Рита Ора ја копира неа, а Ријана ако продолжи вака набргу ќе ја снема. ;)
И незнам зошто луѓето од Албанија ги сметате за исти со овие гом*ата од Македонија, ме е баш ми изгледаат фини посебно оие цивилизираните. ;) Ама да не збориме сега за нив(иако знаев дека ќе се отвори оваа тема ;) )

ја обожавам Рита.Сигурно далеку ќе стигне.А и поубава е од Ријана.Ме потсеќа на неа само во косата кога Ријана беше плава.Поинаков стил на облека,поинаква музика.Интересна појава е плус не се базира само на силикони и голотија.Инаку таа изјавила дека нејзин идол од детството и жена која ја почитува е Гвен Стефани.Потсеќа на нејзе во црвениот кармин и плавата коса
Rita-Ora-one-direction-conor-maynard.jpg

Нема да зборам која е поубава. Кога се работи за талент, можам да кажам (мое мислење) дека Рита е подобра и повеќе квалитет нуди од Ријана (а слушам музика и од Ријана, да си кажам на време, да не ме нападнат Ријана фанови).

Нејзиното потекло и етникум не треба да ви бидат мерило за тоа дали е добра пејачка или воопшто човек (тоа повеќе покажува какви луѓе сте вие, и вашите недостатоци).

Да ве поздравам со две нејзини изведби :

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom