Фала. Од каде препорачуваш сето ова да се набави? И приближна цена?
Ako nemas pajnca okolu 500 eur so si pretplatata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала. Од каде препорачуваш сето ова да се набави? И приближна цена?
Ova e od nedosatatok na intelegencijaP
Kanalite secket zs SKYOT e najtezok za dekodiranje. Imaat takov kod so ako zgresis edna bukva (taka e zborot) e taka ke seckat na sekoj 10 sec. Inace jas dur se zamaram da snimam Fun karticki ili Gold Karticki na sekoj 2 dena zs mnogu cesto se menvet kodojve makar so iam i Infiniti ona citact pisac brishac. Drugo e ti ko ke zastanis na televizor i na rat gledas to so sakas.I 150 eur godisno ne se mnogu za takva rabota t.e. 756 denari mesecno.
So dreambox okolu 20000 -+ 2000denОК, штом заврши војнава со постовите погоре...пак да си прашам фино лепо. Колку кошта целосната сателитска опрема? И да, сакам да користам cardsharing.
Ти треба тањир, конвертор, мотор, Dreambox и router. Тоа е ако сакаш cardsharing, ако не сакаш тогаш не ти треба router, а место Dreambox земи си било каков receiver.
Каков рутер што збориш може и дирекно преку PC да се врзе и ке гледа CS...
Тхе ман Дреамбох 140-160е.окце 10еуро мотор 25еуро и тањир 15еуро
значи околу 10.000 до 12.0000денари преку сила ке ти фати и +гратис имаш од мене CS....
Не сфатив. Ако имам Дримбокс, од тебе гратис ќе добијам кард шеаринг, кој ќе ги отвара скоро сите кодирани канали и нема да ми сецкаат?Каков рутер што збориш може и дирекно преку PC да се врзе и ке гледа CS...
Тхе ман Дреамбох 140-160е.окце 10еуро мотор 25еуро и тањир 15еуро
значи околу 10.000 до 12.0000денари преку сила ке ти фати и +гратис имаш од мене CS....
Ova e od nedosatatok na intelegencijaP
Kanalite secket zs SKYOT e najtezok za dekodiranje. Imaat takov kod so ako zgresis edna bukva (taka e zborot) e taka ke seckat na sekoj 10 sec. Inace jas dur se zamaram da snimam Fun karticki ili Gold Karticki na sekoj 2 dena zs mnogu cesto se menvet kodojve makar so iam i Infiniti ona citact pisac brishac. Drugo e ti ko ke zastanis na televizor i na rat gledas to so sakas.I 150 eur godisno ne se mnogu za takva rabota t.e. 756 denari mesecno.
Ау, одлично.Може спецификации/модели или што и да е да ми кажеш за компонентиве горе?
Не сфатив. Ако имам Дримбокс, од тебе гратис ќе добијам кард шеаринг, кој ќе ги отвара скоро сите кодирани канали и нема да ми сецкаат?
Зашто некој би ми го дал ова за без пари или ни ти всушност не го плаќаш кардшеарингот?
П.С. Имам 1 тањир, 1 окце, 1 мотор со позиционер, и во собата моја имам скај стар картичка и најчесто сателитот ми е свртен на Хотбирд. Е сега во случај да купам Дримбокс што друго ќе ми терба да докупам од опремава за да гледам во двете соби сателитска? Значи кај мене на скај старот, а во дневна дримбокс, со тоа што нормално ќе бидат на исти сателит. Дали може само уште еден кабед да се донесе и од 1 окце да излагаат 2 кабли или мора да се купи уште едно окце за дримкосот зашто неможе од едно окце 2 ресивери да се опслужат.
Ај некој поупатен нека ми го објасни ова за да видам ќе пројдам само со дримбокс или дримбокс и окце или па ќе треба уште плус работи да се докупуваат.
И ако некој продава дримбокс на старо нека пише понуда па ако ми одговара може да направиме нешто.
Значи дримбокс 500с и уште едно окце од 350 денари и кабел и завршена работа? И што пари е тоа окце со 2 излеза зашто го немам во ценовник? иначе интернет имам. А тоа за кард шерингот па не ми е јасно. Ти си имаш оргинал картица и ја делиш со другите, а они зимаат од тебе и така сеи разменувате картици. Но јас немам ништо да дадамНормално не го плаќам зашто имам оргинал картица и ги делам со другите ...За CS ти треба да имаш интернет зошто така работи .
Ке си купиш окце со 2 излеза и завршена работа и кабел нормално...