Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш добар шеринг кажи, се шо ти треба е dreambox.
Кошта 200 Евра годишно а имаш од 2000 до 3000 канала.
Plakam 150 eur na prlipski server SO SITE PAKETI BATO so tolku skapo kajtebe BTW SVE ama apsolutno sve otvarat + stabilen e
Еве ве читам и решив да се вклучам во темава !.... A inace kaj nas serverite(??) na oniks i nekolkute kako nego se tapa. Ima 1 do 2 sto rabotat kako sto treba i davaat podrska. :salut:
Ве читам и ви се чудам на умот, што фрлате пари за нешто што е бесплатно. Јас имам cardsharing и гледам се од SKY UK до TOTAL TV и тоа се на distance 1 - 2, ако занете што е тоа. А немам дадено ниеден динар на некојси тамо сервер што бараат по 100-150e , а каналите сецкаат на секои 10sec. Нека не ве лажат да плаќате пари, се е бесплатно. И тие што наплаќаат повеќето канали ги зимаат бесплатно преку cardsharing. Ако сакате ќе ви наместам да гледате се бесплатно, цената е едно Карли Марко од 1,5L и 100gr кикиритки, ама од Витаминка.
Ти треба тањир, конвертор, мотор, Dreambox и router. Тоа е ако сакаш cardsharing, ако не сакаш тогаш не ти треба router, а место Dreambox земи си било каков receiver.Почнав да размислувам за да земам сателитска опрема од пред 1 недела. Што се ќе ми треба?
Ти треба тањир, конвертор, мотор, Dreambox и router. Тоа е ако сакаш cardsharing, ако не сакаш тогаш не ти треба router, а место Dreambox земи си било каков receiver.
Ве читам и ви се чудам на умот, што фрлате пари за нешто што е бесплатно. Јас имам cardsharing и гледам се од SKY UK до TOTAL TV и тоа се на distance 1 - 2, ако занете што е тоа. А немам дадено ниеден динар на некојси тамо сервер што бараат по 100-150e , а каналите сецкаат на секои 10sec. Нека не ве лажат да плаќате пари, се е бесплатно. И тие што наплаќаат повеќето канали ги зимаат бесплатно преку cardsharing. Ако сакате ќе ви наместам да гледате се бесплатно, цената е едно Карли Марко од 1,5L и 100gr кикиритки, ама од Витаминка.