Bratot
Стоик и Машкртник!
Dogovorot e ratificiran vo UN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во спогодбата не стои зборот вето, таму се спомнува попречување, спречување во зачленување во меѓународни организации., е ако ова не е спречување тогаш некој глуми лудило.bludnicata vavilonska odlicno si ja odigra svopjata kurvinska uloga, ja zastiti doticnata drzava, nema veto nema prekrsuvanje na spogodbata _ pa nema ni tuzba vo on.
Ne znam sto mislis, ama stom spogodba ne e ratifikuvana od parlament, znaci ne e spogodba, nego majtap si igrale...А нашиве политичари шо чекат cea? :S
Nisto ne e dobieno seuste.
Koga kje bide potpisano nesto konkretno kako poddrska na Makedonija od strana na USA togas mozeme da zdivneme malce. Sega za sega nemame nisto opiplivo.
Baska ona sto zagrizuva vo Amerikanskata politika sprema nas e prednosta na pro-Grckiot kandidat za pretsedatel na US - Barak Obama
Ќе биде
Со ксмет чекам
Договорот за заштита од САД е боље и од заштитата на НАТО
Оние земји со кои САД потпишале ваков договор
Газат цврсто напред
Уште една причина што секаде треба да притискаме што побрзо да се изгураме
Иначе нигер ел президенте на Америка
хаха
Не зезај
СФ стрипче
хехе
Или Клинтонка или Меккејн
Ако влета Обама
Републиканците комотно ќе тепаат
Abe ok, ako sledis situacija kje ja sfatis mojata zagrizenost.
Obama im poddrska na 60%, Klintonica 48% a ovoj "nasiov" McCain ima 43%.
Dokolku vo narednive 6 meseci nesto krucijalno ne se promeni i brojkite ostanat vakvi razlikata od 20% e nepremostliva preku nok.
Navodono Obama pocnal da ja gubi poddrskata od belata populacija na amerika.
Брзо...брзо...ќе му дадат неповратна карта за во пеколотNisto ne e dobieno seuste.
Koga kje bide potpisano nesto konkretno kako poddrska na Makedonija od strana na USA togas mozeme da zdivneme malce. Sega za sega nemame nisto opiplivo.
Baska ona sto zagrizuva vo Amerikanskata politika sprema nas e prednosta na pro-Grckiot kandidat za pretsedatel na US - Barak Obama.
Dokolku toj dojde na vast sigurno kje bide ponistena odlukata za priznavanje na MK pod ustavnoto ime.
Ova nasiroko se liferuva megju Grcite.
Nekako slabo ja tretirate ne-ratifikacijata na vremenata spogodba od strana na grciot parlament, a pogolema afera, zdravje. Znaci, junacite od javnite glasila: - samo Mirka Velinovska (koga taa bi se kandidirala za presednik, Jas bi ja glasal - Golda Meir ne i e ramna), Ednooki, i Milenko Nedelkovski - za Janko ne sum siguren dali objavi...Ne znam sto mislis, ama stom spogodba ne e ratifikuvana od parlament, znaci ne e spogodba, nego majtap si igrale...
Nego nasive se za stap, treba tie pari sto gi zemale od grcite niz G'Z da im gi isterame, - so motki se razbira, snajper ne zasluzuvaat.
Тези които ви управлјават не искат да влезете в НАТО .
Кои нормални управлјавашти , ште пуснат знаме с свастики на д'ржава с којато имат спор , 2 дена преди тја да си даде мнението ?
Ами то ако гр'дското правителство не ви наложи вето г'рците ште си ги изгонјат .
От тази гледна точка ... г'рците са си прави .
Кои от вашите управници е разрешил издирете го и в затвора .
И си решавате проблемите![]()