Резолуцијата 817 и Времената спогодба

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
bludnicata vavilonska odlicno si ja odigra svopjata kurvinska uloga, ja zastiti doticnata drzava, nema veto nema prekrsuvanje na spogodbata _ pa nema ni tuzba vo on.

bludnicata vavilonska odlicno si ja odigra svopjata kurvinska uloga, ja zastiti doticnata drzava, nema veto nema prekrsuvanje na spogodbata _ pa nema ni tuzba vo on.
Во спогодбата не стои зборот вето, таму се спомнува попречување, спречување во зачленување во меѓународни организации., е ако ова не е спречување тогаш некој глуми лудило.
И нека не се вадат дека е одложено бидејки одложувањето е точно заради проблемот со името што не треба и не смее да биде никаква пречка според привремената спогодба. Епа сега го имаме и написмено во заклучоците од самитот токму таквото спречување и покрај исполнетите услови, каде што за причина е наведен баш проблемот со името.

А нашиве политичари шо чекат cea? :S
Ne znam sto mislis, ama stom spogodba ne e ratifikuvana od parlament, znaci ne e spogodba, nego majtap si igrale...
Nego nasive se za stap, treba tie pari sto gi zemale od grcite niz G'Z da im gi isterame, - so motki se razbira, snajper ne zasluzuvaat.

gledano od nas agol 'vone mozebi e vo pravo no ne gledam koj bi zastanal na nasa strana tolku silno za da bidat kazneti prokletive grcista.

Грците

Џабе везат...

Се обидуваат само да искочат од кашата во која сами влегоа

Треба само да се спомне дека диктат за името бил наметнат како услов во НАТО

А кој има проблем со името ???

Добиена е битката

Бушавиот застана зад нас:
http://netpress.com.mk/vest.asp?id=27397&kategorija=1

Поздрав

Беспотреба навлегувате во правни доделки

Финтата е во силата

Сега со каубојциве ја имаме

Нашиве треба да покажат само муда и готово е

Грција гледала ли нешто правно да изгура или терала се со сила ???

Башка и основните човекови права на ООН се од наша страна

http://persey.blog.com.mk/node/137646

Nisto ne e dobieno seuste.

Koga kje bide potpisano nesto konkretno kako poddrska na Makedonija od strana na USA togas mozeme da zdivneme malce. Sega za sega nemame nisto opiplivo.

Baska ona sto zagrizuva vo Amerikanskata politika sprema nas e prednosta na pro-Grckiot kandidat za pretsedatel na US - Barak Obama.

Dokolku toj dojde na vast sigurno kje bide ponistena odlukata za priznavanje na MK pod ustavnoto ime.
Ova nasiroko se liferuva megju Grcite.

Koga kje bide potpisano nesto konkretno kako poddrska na Makedonija od strana na USA togas mozeme da zdivneme malce. Sega za sega nemame nisto opiplivo.

Ќе биде
Со ксмет чекам
Договорот за заштита од САД е боље и од заштитата на НАТО

Оние земји со кои САД потпишале ваков договор
Газат цврсто напред

Baska ona sto zagrizuva vo Amerikanskata politika sprema nas e prednosta na pro-Grckiot kandidat za pretsedatel na US - Barak Obama

Уште една причина што секаде треба да притискаме што побрзо да се изгураме

Иначе нигер ел президенте на Америка :vozbud:
хехе
Не зезај
СФ стрипче
хаха

Или Клинтонка или Меккејн

Ако влета Обама
Републиканците комотно ќе тепаат

Ќе биде
Со ксмет чекам
Договорот за заштита од САД е боље и од заштитата на НАТО

Оние земји со кои САД потпишале ваков договор
Газат цврсто напред

Уште една причина што секаде треба да притискаме што побрзо да се изгураме

Иначе нигер ел президенте на Америка :vozbud:
хаха
Не зезај
СФ стрипче
хехе

Или Клинтонка или Меккејн

Ако влета Обама
Републиканците комотно ќе тепаат

Abe ok, ako sledis situacija kje ja sfatis mojata zagrizenost.

Obama im poddrska na 60%, Klintonica 48% a ovoj "nasiov" McCain ima 43%.

Dokolku vo narednive 6 meseci nesto krucijalno ne se promeni i brojkite ostanat vakvi razlikata od 20% e nepremostliva preku nok.

Navodono Obama pocnal da ja gubi poddrskata od belata populacija na amerika.

Abe ok, ako sledis situacija kje ja sfatis mojata zagrizenost.

Obama im poddrska na 60%, Klintonica 48% a ovoj "nasiov" McCain ima 43%.

Dokolku vo narednive 6 meseci nesto krucijalno ne se promeni i brojkite ostanat vakvi razlikata od 20% e nepremostliva preku nok.

Navodono Obama pocnal da ja gubi poddrskata od belata populacija na amerika.

Обама си е тема сама по себе

Посакуван противкандидат од Републиканците

Еми НИГЕР ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ

Како ви звучи ???

Мене ко Лукас да го режирал :smir:

Baska ona sto zagrizuva vo Amerikanskata politika sprema nas e prednosta na pro-Grckiot kandidat za pretsedatel na US - Barak Obama.

Dokolku toj dojde na vast sigurno kje bide ponistena odlukata za priznavanje na MK pod ustavnoto ime.
Ova nasiroko se liferuva megju Grcite.
Брзо...брзо...ќе му дадат неповратна карта за во пеколот:toe:

Ne znam sto mislis, ama stom spogodba ne e ratifikuvana od parlament, znaci ne e spogodba, nego majtap si igrale...
Nego nasive se za stap, treba tie pari sto gi zemale od grcite niz G'Z da im gi isterame, - so motki se razbira, snajper ne zasluzuvaat.
Nekako slabo ja tretirate ne-ratifikacijata na vremenata spogodba od strana na grciot parlament, a pogolema afera, zdravje. Znaci, junacite od javnite glasila: - samo Mirka Velinovska (koga taa bi se kandidirala za presednik, Jas bi ja glasal - Golda Meir ne i e ramna), Ednooki, i Milenko Nedelkovski - za Janko ne sum siguren dali objavi...
Me intersira Vaseto mislenje, i Dali ja svakate igrata i koj so kogo e...

Тези които ви управлјават не искат да влезете в НАТО .
Кои нормални управлјавашти , ште пуснат знаме с свастики на д'ржава с којато имат спор , 2 дена преди тја да си даде мнението ?
Ами то ако гр'дското правителство не ви наложи вето г'рците ште си ги изгонјат .
От тази гледна точка ... г'рците са си прави .
Кои от вашите управници е разрешил издирете го и в затвора .
И си решавате проблемите :)

???

Тези които ви управлјават не искат да влезете в НАТО .
Кои нормални управлјавашти , ште пуснат знаме с свастики на д'ржава с којато имат спор , 2 дена преди тја да си даде мнението ?
Ами то ако гр'дското правителство не ви наложи вето г'рците ште си ги изгонјат .
От тази гледна точка ... г'рците са си прави .
Кои от вашите управници е разрешил издирете го и в затвора .
И си решавате проблемите :)

Ми што ќе влегуваме во НАТО кога таму е Бугарија? Мислам не е навреда, далеку од тоа, но Бугарија беше во Варшавски пакт и тој пропадна. Што ќе ме натера да мислам дека истото нема да се случи и со НАТО?

БТВ ние сме за НАТО но не ако не ебат за Име или Слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom