Reviews: SonyEricsson k850

Член од
1 март 2007
Мислења
110
Поени од реакции
13
на http://telefoni.com.mk/ нема инфо? мислам логички сеуште никој неможе точно да ти каже како е покажан телефонот и да дава критики затоа што не го ни фатил во рака - едно е на слика га до гледаш друго е кога би го користеле нели?

така се изнапљукаа сите за П990 сега гледам многу форумџии имаат баш таков телефон.

Сите се напалија на Н95 - сега сите го пљукаат :toe:
Неверојатно колку си во право :salut:
+ има инфо тука со препорачана цена за европскиот пазар од 430 евра

ај нека дое тука ... па ќе видиме :tv:

секако околу НГ би се почастил себеси :wink:

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
Каде кај што е фабриката, недела дена скоро е во продажба и како шо кажа вања ќе биде некои 430 евра. Препорачувам да не се купи одма чим излезе затоа што на СЕ брзо знаат да им паднат цените

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Каде кај што е фабриката, недела дена скоро е во продажба и како шо кажа вања ќе биде некои 430 евра. Препорачувам да не се купи одма чим излезе затоа што на СЕ брзо знаат да им паднат цените
тел. во Швајцарија е 800 фр. тоа е околу 30,000 денари

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
шит! грд е, копија на нешто познато! сепак да не зборам пред време... можеби многу пари ке ми донесе :zlo:
башка 5мегапиксели? ууууууу
во право сум бил пред 5 месеци. Моментално ги имам по 495 евра само телефон, полњач, батерија и слушалки и 510 евра со мемориска од 512мб и дата кабел. Неделава имаше многу заинтересирани а и се продадоа повеќе одколку што имав во план.

:)

иначе темава ја споив од три различни теми - затоа има малце фрка. :)

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
nisto posebno neko jas ko so misljam od sea samo telefoni so touch screen ke se vo moda itn... inace dobar e vo opcii ama grd e inace

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Tелефончето е ок, само копчињата се микроскопски и еден голем плус: НЕМА ЏУНКА ОД ПОЗАДИ како на к800, к750 е.т.ц

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Неделава имаше многу заинтересирани а и се продадоа повеќе одколку што имав во план.
Да имаф 500 евра и јас ќе беф заинтересиран... вака ништо :)
Туку сакаф да кажам дека имам вкус јас :wink: кога ќе кажам дека нешто е убаво, убаво е, и точка.

Танес, кој кур ќе ти е тачскрин. Јес да е мода, ама копчиња си се копчиња. Сепак изгледа поголем дел од корисниците на мобилни се традиционалисти.

^Ретардиран^ џумка сакс! јес да убо лежи телефон во рака, ама сепак мислам дека со џумка би бил па премногу дебел делефонов. Дизајнот е фантазија, ко Ора Ито да го дизајнирал :wink:

Член од
10 август 2007
Мислења
47
Поени од реакции
2
Ej K850kata e ZAKON telefon... Jes, da kamerata vo prototipovite koi bea dadeni na testiranje ne bese nesto naj naj ali gleam sea e sredena rabotata so kvalitetot na slikite... Ima mn drugi top opcii... ali edna rab mene licno ne mi se sviga poso sakav da go kupam tel, ali ne mozam da go cepkam u software sea (customize i takvi rab)... poso ima nova platforma DB3115 :). U sekoj slucaj e top :D

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Има топ функции ама ова шо почнаа сите ЅЕ телефони со мали копчиња не ми се свиѓа.

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Да имаф 500 евра и јас ќе беф заинтересиран... вака ништо :)
Туку сакаф да кажам дека имам вкус јас :wink: кога ќе кажам дека нешто е убаво, убаво е, и точка.

Танес, кој кур ќе ти е тачскрин. Јес да е мода, ама копчиња си се копчиња. Сепак изгледа поголем дел од корисниците на мобилни се традиционалисти.

^Ретардиран^ џумка сакс! јес да убо лежи телефон во рака, ама сепак мислам дека со џумка би бил па премногу дебел делефонов. Дизајнот е фантазија, ко Ора Ито да го дизајнирал :wink:
Zaso da ne be touchscreen??????? Coek ko ke te vidit dek na ekranceno so prst cepkas odma ke se svrtit !!!! Lg PRADA e zakon tuku neznam zs vo germanos e 25000 a kaj nekro e 300 eur !!!!!!!!! goelma razlika (NEKRO TREBIT DA KRENIS CENI ) :PPPPPPPPP

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
mobilniov go koristim edna godina e top e super raboti i eve vi eden citat od eden decko so mu se ima sluceno i pak mu raboti

nisam koristio ovaj telefon jedno 4 meseca , jer mi ga je pregazio kamion [da , pregazio kamion..] i sad mi treba novi telefon , pa ne bih da dajem full pare ako mogu da nekako zamenim masku i sve ostalo , btw telefon i sad radi , nego mu fali zadnja maska , par dugmitja i onaj deo koji se zatvara gde se ubacuje memory stick i kartica....

Kajgana Shop

На врв Bottom