Reviews: Samsung B600 Првиот Мобилен со 10 мегапикселна камера

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е камера со телефон, не телефон со камера :)

телефонот е 900 евра.:toe:

Mac)) напиша:
Не е ова мобилен бе...
грд е плус а гарант нема ни опции :(
Не би го земал

Се сложувам со Мац!Грд е и сигурно се задржале само на 10 пикселната камера и не им обрнале многу внимание на другите опции така да сигурно и ги нема некои посебни.Ни ја не би го земала...

Добро самсунг не е компанија шо првпат праи телефон!!!
и сум сигурен дека не се задржале само на камерата, туку ок ке биде цел телефон!!!
СЕ КЛАДАМ!!!

Ne e golem tuku japankite se mali :pos2:

Inaku ni ja ne bi go zemal. Edno poradi toa sto 10mp na tolkicko senzorce = na MNOGU noise i so toa slikata e prilicno beskorisna a za fotkanje ova ona i 2-3 megapikseli se sosema dovolni. Za sekoj sto saka poveke nisto nemoze da zameni dobar fotoaparat.

Telefonov IMAT OPCIJA KOJA POVEKETO TELEFONI JA NEMAAT XD ( Aj da ve vidam pogodite)

Tanes напиша:
Telefonov IMAT OPCIJA KOJA POVEKETO TELEFONI JA NEMAAT XD ( Aj da ve vidam pogodite)
работи на 800 мегахерци???:pos2:

Па има можеш да видиш по леќата!!!

Telefonov mojs da go upotrebis I ZA SAMOODBRANA xD hehehe

p.s. Mnogu sum duxovit ko da iam zemene DUOVIT xD

iako sum ljubitelka na modelite od samsung,ovoj i bas ne mi ostavi nekoj vpecatok,za zal!pozz...

Телефонов уствари дигиталкава ме тера да се смеам:pos: 10 мега пиксели за телефон WTF и шо ќе праиме со тие 10 мега пиксели? Демек куцало магарето од тие 10 мега пиксели. Ја не дека нешто посебно се фалам, ама со сони апаратот што го имам на 2 мега пиксели вадам преубави слики. Не е важна големината нели поважна е техниката
телефонот е 900 евра.
мислиш апаратот е 900 евра т.е. 850 евра апаратот и 50 евра мобилниот внатре

Абе кој тоа ќе слика на 10 мп за секојдневно?
Ја на мојот 3.2 не го ставам на најголема резолуција зашто ме нервира колку време му треба да ги зачувува сликите а не па на 10 мега :pos:
негде 3.2 со автофокус и оптички некад е перфектно за еден мобилен

Ej не ми се верува, дај бидете малку искрени..
Не ми се свиѓа ова, не ми се свиѓа она.. Напрајле луѓето, и гарантирам од сите што пишавте дека „не ви се допаѓа“ би го купиле коа би имале пари. и на истиот би се гордееле.

:smir:

Mac)) напиша:
Абе кој тоа ќе слика на 10 мп за секојдневно?
Ја на мојот 3.2 не го ставам на најголема резолуција зашто ме нервира колку време му треба да ги зачувува сликите а не па на 10 мега :pos:
негде 3.2 со автофокус и оптички некад е перфектно за еден мобилен

Мац, пер, твојот е така зашо е 10 генерации постар од овој сега што е искочен, иначе сите сакаме на јак квалитет да работиме.. :helou:

точкест напиша:
Телефонов уствари дигиталкава ме тера да се смеам:pos: 10 мега пиксели за телефон WTF и шо ќе праиме со тие 10 мега пиксели? Демек куцало магарето од тие 10 мега пиксели. Ја не дека нешто посебно се фалам, ама со сони апаратот што го имам на 2 мега пиксели вадам преубави слики. Не е важна големината нели поважна е техниката
мислиш апаратот е 900 евра т.е. 850 евра апаратот и 50 евра мобилниот внатре

Ама пер, признај радо би имал дигиталка од 10 мегапиксели? :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom