Reviews: Samsung B600 Првиот Мобилен со 10 мегапикселна камера

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
точкест напиша:
Телефонов уствари дигиталкава ме тера да се смеам:pos: 10 мега пиксели за телефон WTF и шо ќе праиме со тие 10 мега пиксели? Демек куцало магарето од тие 10 мега пиксели. Ја не дека нешто посебно се фалам, ама со сони апаратот што го имам на 2 мега пиксели вадам преубави слики. Не е важна големината нели поважна е техниката
мислиш апаратот е 900 евра т.е. 850 евра апаратот и 50 евра мобилниот внатре
:pos2::pos2::pos2::pos2: би требало ,како што рекоа сите тие се задржале само на камерата

Браво самсунг браво.Ми се свиѓа

Армине, ти да не беше самсунг јузер? :pos: :pos:
да морам да признаам а и претходно имам напоменато во многу други теми, самсунг се понапредни од било која друга фирма, доста чисти леки, доста добра репродукција на мулти-медиа. Само негативно им е кај издржливоста - али је%„ш, кинески работи - напраени само за година дена да траат. Па и тоа е една позитивна работа, ако произведуваат телефони што ке траат по 10 години како ке профитираме ние?? - зборма за сервисерите, мобиларите и дилерите.

Не е толку лош како што изгледа, ама не би земал самсунг па и без пари да ми го дадат.

Може е глупо прашањево, али кај пишува на телефонов дека е Самсунг? А шо да кажам, не ми се свиѓа многу не изглед, напред можда да, али целата конструкција, поготово од страна гледано со тоа цицката за објективот не ми остава впечаток. А башка е 900 евра. :)

Едит: Има печатна грешка во насловот на темата.

Стеф:];653135 напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2: би требало ,како што рекоа сите тие се задржале само на камерата

Па ќе си купам камера ако ми е до камера, малку претерале а?:tapp:

Арен е бе...јас би го купил.

Телефон со Камера или Камера со Телефон?

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Samsung B600 (CDMA)-10 Mp Camera

[/SIZE][/FONT]
samsungB600.jpg

ок, темава постои со месеци... а изрекава со години (јас ја измислив).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom