Ресторани - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Iris
  • Време на започнување Време на започнување
Благодарја на всички които са ми отговорили

знае некој што се случи со сирискиот ресторан Дамаскино? прееска глеам и во Рамстор го затвориле...[DOUBLEPOST=1536608559][/DOUBLEPOST]
Препор'чајте ми молја ви, доб'р ресторант за СКАРА в Скопие. Босненски или македонски. Благодарја предварително!

ако не е касно, пробај го Братски Мерак - Чешма кај рампа во Кисела Вода.

Храната в МК е супер и е евтино. Турција, Ех- југославија и Г'рција от балканите имат нај добра храна, после Б'лгарија и накраја Рум'нија.
IMG_20180831_185024.jpg
zx2UCKVHyWedGHWdA

Последно уредено:
Карпе Дием во Скопје покачување цените упм. Тестенини фунги 380 денари, брускетите им беа 180 за 7 парчиња, сеа глеам 260 за 4.... Општо гледам се им е поскапено, а се помалку и помалку зајре ставаат.

^И секогаш имаат разлика во составот / изгледот на јадењето

знае некој што се случи со сирискиот ресторан Дамаскино? прееска глеам и во Рамстор го затвориле...[DOUBLEPOST=1536608559][/DOUBLEPOST]

ако не е касно, пробај го Братски Мерак - Чешма кај рампа во Кисела Вода.

Многу касниш. Дамаскино е затворен веќе година и пол/две.

Многу касниш. Дамаскино е затворен веќе година и пол/две.

нема врска, пред 2/3 недели јадев во Рамстор, отворен беше и тоа со доста промет.

Кажете некоја кафана во дебар маало каде што има добра чорба.

Не видов во темава добар ресторан со ТАЗЕ морска храна,морски плодови и пријатна атмосфера
(не биртијска,не клошарска:masa::pivo2:

Многу ми е страФ да не се затруеме :semolam:

Не видов во темава добар ресторан со ТАЗЕ морска храна,морски плодови и пријатна атмосфера
(не биртијска,не клошарска:masa::pivo2:

Многу ми е страФ да не се затруеме :semolam:
Fruti di Mare, Коноба.
Не се како Сидро, Бабе и слични рибни еквиваленти на Злате, Лавче и други такви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom