Рестајлинг на Олдтајмери

• Креатор на темата Креатор на темата Crnko
  • Време на започнување Време на започнување
RIC77, Браво за првата (сива) Шкода. Е за ТОА зборував...:salut:

Ja iam od dedo mi edno citroence gs palas od starite so se so hidraulika od sedumdeset i nekoja e kupen. Neam slika da postiram za zal. A Citroenot e tolku socuvan sto bukvalno e original kako sto izlegol od fabrika, a ima pominato samo 20000 kilometri.

Ja iam od dedo mi edno citroence gs palas od starite so se so hidraulika od sedumdeset i nekoja e kupen. Neam slika da postiram za zal. A Citroenot e tolku socuvan sto bukvalno e original kako sto izlegol od fabrika, a ima pominato samo 20000 kilometri.

колку го дава дедо ти ???? каде е лоциран??? :)

Ne go davam za ziva glava. Znaes kolku vreme go cekam:vozbud:

Не прајте лиги...или форес што би рекле Битолчани:vozbud:. Кога спомињате вакви работи, дајте да се купат... Цитроенче старо, зачувано... Треба некој да го купи...
Се шегувам:):):) Чувај го не го давај за жива глава...

Ke go postiram stom ke go sliknam ednas pa ke imate prilika da go vidite

Пеглата ми праи мерак, кога збориме за рестајлинг... Чисти линии, добро изразени...

Супер е пеглата само штета што е компјутерска за разлика од фиќото каде во главно само позадината е сменета :smir:

skoda-110r-b.jpg

И се разбира, легендата

bvau-071215.jpg

Комодорето убаво...Преубаво... Ама што може со него да се направи... Малку желба и многу пари... и ЧУДА...

Комодорето убаво...Преубаво... Ама што може со него да се направи... Малку желба и многу пари... и ЧУДА...

Мене ми личи на Charger :vozbud: Сепак подобро е да остани оригинално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom