Република Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Емисии од типот „Без јајца но со повод“ одамна се згаснати на форумов :D

Постарите истотака се сеќаваат на раната адолесценција коа се емитуваше „Чук чук јајценце“.

Денес телевизијата се состои исклучиво од омлетни серии, тук таму понекоја контакт емисија како црно маде, бело маде, Ин Витро и веќе толку познатата Во Жолч(ка) со главниот водител dobro poznat

кајгана не е Република!!! Кајгана е монархија оти практично кажано не е имало никакви избори за да биде изберен кој да е главен ами има апсолутен Монарх кој уствари е Acid.

God save the king of Kajgana a.k.a Acid :D

кајгана не е Република!!! Кајгана е монархија оти практично кажано не е имало никакви избори за да биде изберен кој да е главен ами има апсолутен Монарх кој уствари е Acid.

God save the king of Kajgana a.k.a Acid :D

Не ќе да е Ацид веќе king of Kajgana....
Слушнав дека се женил.
Така да сега Олимпија е The Queen...:D

Само што добив информација дека грците се спремале за спор околу името бидејќи кајгана било нивно традиционално јадење. Еден од можните предлози бил-Република Долна Кајгана. Но ваквиот предлог не наидува на одобрување, особено од женската популација која го оценува како премногу шовинистички.

Името не го даваме. Сакаат на сила да бидеме тавче гравче!

Само една напомена. Пуно е В.Д Министер за Одбрана, се додека не' направиме Министерство за Напад.

Го напуштив парламентот, додека нема рамковен не се враќам....:pos:
Подобро дајте ми мене рамковен на демократски начин, за да не дојде дарди после со алтернативата...

Еве еден предлог од обичен граѓанин на РК...
Официјална валута на РК нека биде старото „зеленко“ а денешно „ми се допаѓа“ :D

Keanu Reeves conspiracy meme: Шо ако се прекрстиме во ГРК (Горна Република Кајгана)?

Барам од претседателот да свика таен состанок и да ја ослободат серија б, доста и беше затвор и мачење таму.

ПРОТЕСТИРАМЕ ПРЕД ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА КАЈГАНА, ДЕНЕСКА ОД 21:00

СЕРИЈА Б ЗАСЛУЖУВА ТЕМА!!! ИТАЛИЈАНСКИ ФУДБАЛ постои и во втора лига! :D

првото востание се крена 2012 на чело со веселинова

После две години убаво е да се потсетам на моите глупости на форумов, од една страна ми е лошо од сопствените коментари и дозвола да ме реметите, а од друга страна толку многу сум спомнувана, ко ќе напишам Веселинова во пребарување невероватно во колку мислења ме има, а тоа е и поентата на еден човек, да не биди заборавен. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom