Република Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Не мешај. Канта е Recycle Bin премногу е едноставно.
бтв. Грбот горе ептен социјалистички, добра замисла но лоша реализација.

Пссссст! Ако ме види Анчо дека сум ја тргнал петокраката...

iNDKB7n.jpg

Предлог за кајгалтани (официјална валута), не дека ме бива нешто али морав да пробам, а ова 100кава е нешо у стилот ,In god we trust, само нашево ,,Дали живееше денес,

mr09.jpg

yfo7.jpg

Една паранормална појава.
Сеуште е мистерија тој период.,негде август 2006-та до јануари 2007-ма ,форумот исчезна во бермудскиот триаголник.

Транзиција, јбг :D

Само што добив информација дека грците се спремале за спор околу името бидејќи кајгана било нивно традиционално јадење. Еден од можните предлози бил-Република Долна Кајгана. Но ваквиот предлог не наидува на одобрување, особено од женската популација која го оценува како премногу шовинистички.

Само што добив информација дека грците се спремале за спор околу името бидејќи кајгана било нивно традиционално јадење. Еден од можните предлози бил-Република Долна Кајгана. Но ваквиот предлог не наидува на одобрување, особено од женската популација која го оценува како премногу шовинистички.
Овој предлог не помина кај министерот за одбрана Пуно кој дава јасни насоки дека во името мора да има и некој албански елемент. Тој дава јасна насока дека за името мора да се преговара и со Каракачанов - Фми да стави свои забелешки.

Само една напомена. Пуно е В.Д Министер за Одбрана, се додека не' направиме Министерство за Напад.

Back
На врв Bottom