Divider
Seraphim
Педер и оружје,магаре и музика.
Коче за Генерал на хорот у МНТ!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Педер и оружје,магаре и музика.
Да од секогаш ги имало и ќе ги има, но секогаш беа пронаоѓани и раскринкуани,потоа следуваше препраќање во ВБС на 8 спрат психолошко испитување и отстранување од редовите на војската, неспособен за служење воен рок под точка 246, во картонот од единица се впишува причината поради која е избркан од војска, а во воена евиденција во досјето се заведува - Строго ДОВ Во случај на војна , по брза постапка стрелање.Да беше така, на луѓе како тебе ќе им беше забранет пристап до интернет, па јебига, еве си и те трпиме. Неправда е неправда. А педери имало и ќе има во војска, не постои баш некој филтер да можеш да ги тргнеш на страна. А далеку од тоа дека се таму ради машките. Сите имаме патриотски чувства, само различно ги дефинираме. Некој ете сака преку служба како војник да покаже дека е патриот и сл. Инаку тоа што јас говорев на темата е од друг аспект, и нема потреба да имам искуство за да зборам.
И знам, многу ти е криво што еден педер знае да ракува со оружје подобро од тебе. Боли од внатре.
Но ајде, нема везе, многу сте ми свилени некако ти и Дивајдерот, нема да ве цитирам веќе, колку и да тропате глупости.
Патем, свиленост и ниски нерви не се одлика на добро поминато квалитетно време и обука во војска. Очигледно си ги прегазивте зборовите и двајцата![]()

Ти пази се да не налеташ на погрешен,па да ти летнат и двете глави.Вакков коментар да беа живи денес Спартанците и главата ќе ти леташе. Среќа сме поцивилизирани денес.
Ти пази се да не налеташ на погрешен,па да ти летнат и двете глави.
Да бе имало демек,исто ко што го направија и Александра Македонски педер.Имало можеби.. педери Спартанци,а тоа ни го доловија со доста разголени сцени во Spartacus.
Па од грци што друго да се очекува освен дека се педери, и да лажат дека биле некоја моќна воена сила ?Вакков коментар да беа живи денес Спартанците и главата ќе ти леташе. Среќа сме поцивилизирани денес.
Да бе имало демек,исто ко што го направија и Александра Македонски педер.
Битно режисерите знаеле деке бил педер,па таков и го претставија и во филмот.Да ти кажам право ниту јас знам што и како било во то време,ниту дедо ми.. слушнал од пра-дедо му ... па тој од прапра-дедо му и така...

Битно режисерите знаеле деке бил педер,па таков и го претставија и во филмот.![]()
Ме нека кршат глава наказите.ДОбро не се нервирај, не мора за педерлук да се прави муабет на секоја тема. Една веќе ја затворија со 500 и кусуро страници.. овде друго се прави муабет.
Да бе имало демек,исто ко што го направија и Александра Македонски педер.
. Кој како му одговара, така си ја толкува историјата.Ти пази се да не налеташ на погрешен,па да ти летнат и двете глави.
...Ме нека кршат глава наказите.
Само нека не солат тука памет за војска,за оружје.Нека си пуштат Фешен ТВ,и нека ја пратат модата.
. Тоа е што вас ве боли
.Франција 2 години редовна војска
Не гледај на тоа како на губење време, губење време од што ? Играње игрици?
Гледај го тоа од перспектива на родители на денешнава педерана, година дена друг го рани паразитот што им е дома.
ти во филмот да не шваљерот на Ацика?Или пак си некое негово потомство,па оттаму ваквите пореметени гени кај тебе?Да, бидејќи вистината боли. Како беше она, историјата си ја пишувалке победниците. Не гледам зошто он сам би се поставил со такви склоности, ако не бил склон кон тоа. Ама ајде, ја цитирате историјата како ви одговара.
Исто како што Ренесансата ретко кој знае дека е зачната од муслимани. Кој како му одговара, така си ја толкува историјата.
Чим до сега не летнале...
А едната може да летне само кај некого во уста, ништо друго.
И за едно и за друго можете вода да ни носите. Тоа е што вас ве боли
.

ти во филмот да не шваљерот на Ацика?Или пак си некое негово потомство,па оттаму ваквите пореметени гени кај тебе?
![]()