Red Bull ти дава крилја! ДА или НЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување

Dali Red Bull vi dava energija???

• Da

Гласови: 113 45,6%
  • Ne

Гласови: 135 54,4%

• Вкупно гласачи
    248
Текила + Ред Бул = журкање без застој.

јас сум осетил дека делова , дека дава енергија

Kakvi krila, kakvi bakra4i....Red Bull iskreno mi pusta korenja. Koa ke se napijam, se osekjam kao nekoj dobro da me tepal so hebla edno 7-8 saati....

Ne mi dava skoro nikakov efekt, osven ako ne go mavnam so alkohol e togas samo malce poveke se smeam. A krilca.... tesko. SI imam jas edni, ne mi trebaat rezerva. :poss:

Јас не сум осетила дека дава нешто посебно енергија... И на журки кога сум го пиела немало некој ефект... У секој случај, со алкохол е топ! Особено со вотка... :icon_lol:
Иначе што е до вкусот, мене Гуарана ми е повкусно, ако е поефтино :toe:

Имам пробано и воопшто не ми се допаѓа. А не ни делува, барем не врз мене. Можам 5 кафиња да се напијам, и пак нема да се освестам. Ко` ќе сум уморна, морам да легнам да спијам. Ништо друго не ми помага.

Јас сум против овие работи, јес да ни алкохол не пијам ...

red bull + votka (едно 10-тина чаши)
не ти дава клила те бувта на газ и не знајш глата кај ти е !

Ко' што е кажано до сега, не дига, туку моментално освежува..
Сокче е, ама скапо сокче.. Водка редбул е супер работа (=

хмм не пијам баш често Ред Бул,незнам од кои причини,едноставно не го практикувам!Така да незнам дали дава крила,знам дека(од медицински извори)дека предозирањето со ред бул создава проблеми со срцето!

u ne go pijam,mnogu mi e gadno,ko sirup mi ima i vkus i miris,ama drugarkite moi redovno si go pijat i se so sto na saat ke da im e od nego so znam vikaat im vlijae

Definitivno te diga i imas energija cela vecer da se zurkas, samo nemojte da go mesate so pivo posto ke ve spusti do maksium, ke vi se spie i nema da postignete nisto.

Ziki напиша:
Definitivno te diga i imas energija cela vecer da se zurkas, samo nemojte da go mesate so pivo posto ke ve spusti do maksium, ke vi se spie i nema da postignete nisto.

Sega sve mi e jasno.... :)

Пијалокот е топ али рекламата катастрофа :pishtoldz

Ссссссс. Бабини лаги

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom