Никогаш не сум пробала, можда некогаш, сега за сега не ми треба. Ко што сум ексајтит постојано од адреналинов што ми рипа горе долу, уште тоа ми фали одозгора, па да не спијам три ноќи. Не, фала.
Наравно дека дава крилја,само не баш големи и доволни за летање(инаку секој ден ќе си летав до Македонија и назад)
Да кажам вака крилца колку на буба мара ама не и орелски крилја как да си метнех....
Штетно е ама шо не е штетно веќе на вај свет и воздухот шо го дишеме е штетен:nesum:
Чисто само Ред Бул е супер. И ти дава енергија и посвеж си. Межан со други жестоки пијалоци е тогаш е лошо. Вотка - Ред Бул ееее тоа никако,еднаш 3 манав и ај шо ме заклаа си оставив парите, полошо во животот се неам осеќано.
ako si naprajs film deka ti deluva ke ti deluva...red bulot ne e niso posebno ne ni ima dobar vkus..
ama za vistinski efekt red bull so alkohol (vodka)e togas bogami ima efekt :angel1:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.