Го поддржувам законот апсолутно. Додуше сеа појше мириса на испотени мишки, така да кое е поголемото зло ни сам не знам.
Ја сум за американски модел. Кај се јаде не се пуши. Така не би имал мука коа сечам кременадлата некој идиот шо пали после јадење да ми го заебе оброкот и вкусот.
Тие шо викате дека е дискриминирачки сте неотесани дерлиња шо излегле од контрола, затоа што со димот шо го пафкате вие загрозувате другите околу вас со што нив им ја нарушувате личната слобода и здравје. По ваш избор, не по нивни.
Даље, нацистичка била забраната. Епа дечки, стварно ми е жал шо секој ебиветар у државава секој политички муабет ми го почиња со полициска држава и нацистичка држава. Ај шо не знае шо е тоа точно туку и смета дека е апсолутно во право. Кој го интересира, нека ме додае на шо сака фино ќе му објаснам кај греши и што е тоа што уствари он сака да го каже а се церека со вакви тешки збоорови.
За пунење буџет. Ваууу и ова исто секој ебиветер го користи ко аргумент. Знаете шо, ич кур да не ве боли дал се пуни буџет или не. Тој буџет ви ги чисти улиците, имате вода,струја,полиција, болници. Аха, ни тие не ви чинеле, биле корумпирани. Епа срцки вие шо бркате стрини и швалерки за да ви скинат казни сте допринеле за тоа. А коа ќе почнете да кукате нек ги откупе владата млекото и тутунот, нек ме вработи владата, нек ми незнам шо владата сите сте првоборци а?
Жално е што во оваа држава сите знаат подобро да ја водат државата, се подобри гувернери, се подобри селектори, подобра жири-комисија,а види чудо пак сме у курац отидени. Зашто? Заради куп кретени што знаат да кењаат за боље утре а немаат храброст ни чај да си сварат, ама битно се јаки на уста и сите се револуционери, денес е така урбано да бидеш урбан револуционер. Натињаш мајца че гевара, анархист си, секоја будала се жали на власт, кретени шо студираат на приватни од по 2500 евра стануваат анархисти и се борат за подобро утре???? Денгуби и вандали шо накуцале 27 у гз и мењаат систем зашо биле студенти, се палат на револуција, позираат некаква освестеност, се шетаат со апаратчињата и протестите шо ги иницирале ги сликаат од страна пошо се безрбетници пар екселанс.