Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja so deckot sum vo vrska skoro edna godina i postara sum od nego triipol god i ses za sea ni e prekrasno taka de toa razlika vo godinite ja mislam nema vrska ako postoi ljubov nist drugo ne e bitno:back::back::back::back::back::back::back:
heyyy lujgeeeeee abe vo koj vek ziveeteee? abe nema vrska godinite veruvajte mi. eve vi ziv primer sum vi jas. imam 15 toj ima 20 pa sto. odime recisi dve godini i ni e prekrasno veruvajte. vo ljubovta ne postojat godini samo gustirajte
a koga on bi imal 15,a ti 20 godini?isto bi bilo?heyyy lujgeeeeee abe vo koj vek ziveeteee? abe nema vrska godinite veruvajte mi. eve vi ziv primer sum vi jas. imam 15 toj ima 20 pa sto. odime recisi dve godini i ni e prekrasno veruvajte. vo ljubovta ne postojat godini samo gustirajte
heyyy lujgeeeeee abe vo koj vek ziveeteee? abe nema vrska godinite veruvajte mi. eve vi ziv primer sum vi jas. imam 15 toj ima 20 pa sto. odime recisi dve godini i ni e prekrasno veruvajte. vo ljubovta ne postojat godini samo gustirajte
Во ред е поголема разлика во години али кога се и двајцата постари, созреани веќе, а не ко Моника погоре типот 20 години а она уште лекциите за биноми на школо не ги земала :pos2:
Е шо има везе? и 5-6 години разлика не се нешто лошо.