Razer маус во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GogoXmkd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 март 2013
Мислења
11
Поени од реакции
0
zdravo... prasanjeto e dali ima razer mausi nekade vo mk, osven vo tnt IT?

zdravo... prasanjeto e dali ima razer mausi nekade vo mk, osven vo tnt IT?

Мислам дека нема , освен да прашаш во анхоч мислам дека прават порачки , иначе што не ти чини во тнт ? го нема тој што го бараш или ?

Може од странство да ти нарачаат во некој помали сервиси. Инаку добро размисли си дали ќе го користиш маусот и за што ќе го користиш :D

Haha za se :) igram, rabotam na photoshop, illustrator... sakam dobar kvaliteten maus, poso do sea neam srekja so mausite de vibriraat de mi se zaebuva scroll-ot
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:20 ---
кој модел го бараш ?

deathadder ili imperator

Haha za se :) igram, rabotam na photoshop, illustrator... sakam dobar kvaliteten maus, poso do sea neam srekja so mausite de vibriraat de mi se zaebuva scroll-ot

deathadder ili imperator
Еве јас едно видео кое го имам направено и види си ги цените :) како се движат надвор од мкд

Ма ние сме крш држава ништо немаме не само разер , алиенвеар и останати брендови и марки на било каква техноголија .Идам пред некој ден у низ центар и се распрашувам за алиенвеар кај и да прашав ми даваат контра прашање што е тоа :facepalm:

deathadder ili imperator

Јас имам "deathadder" и го продавам ако си заинтересиран

Ма ние сме крш држава ништо немаме не само разер , алиенвеар и останати брендови и марки на било каква техноголија .Идам пред некој ден у низ центар и се распрашувам за алиенвеар кај и да прашав ми даваат контра прашање што е тоа :facepalm:
Dell ги купи alienware одамна така да сегде кај шо има дел, треба да има и тоа.

Еве јас едно видео кое го имам направено и види си ги цените :) како се движат надвор од мкд

gi znam cenite so kako se razgledav milion reviews i dojdov do zaklucok da zemam razer ali baram u mk negde kaj ima, da ne se zamaram preku net da go cekam i + od kaj nas ke dobivas garancija po sigurno mi e nekako :)
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:30 ---
Провери во Анхоч....порано ги имаше на лагер.

samo steelseries i logitech imaat

gi znam cenite so kako se razgledav milion reviews i dojdov do zaklucok da zemam razer ali baram u mk negde kaj ima, da ne se zamaram preku net da go cekam i + od kaj nas ke dobivas garancija po sigurno mi e nekako :)
Анхоч имаш мислам дека видов :)

Dell ги купи alienware одамна така да сегде кај шо има дел, треба да има и тоа.
Што има врска кој ги купил тој таму е ставен да ми каже што, како и колку кошта а не мене да ме прашува што е тоа , и не ги немаат во Скопје барем ја не најдов до сега , и тоа сегде продов АМЦ ,Нико итн да не ги набројувам

Околу 1000 денари имаш X7 на А4tech и мислам дека за тие пари тука подбро неможеш да најдеш. Јас имам такво и сум презадоволен од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom