Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zdravo... prasanjeto e dali ima razer mausi nekade vo mk, osven vo tnt IT?
кој модел го бараш ?da, go nemaat na lager
кој модел го бараш ?
Еве јас едно видео кое го имам направено и види си ги ценитеHaha za seigram, rabotam na photoshop, illustrator... sakam dobar kvaliteten maus, poso do sea neam srekja so mausite de vibriraat de mi se zaebuva scroll-ot
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:20 ---
deathadder ili imperator
Haha za seigram, rabotam na photoshop, illustrator... sakam dobar kvaliteten maus, poso do sea neam srekja so mausite de vibriraat de mi se zaebuva scroll-ot
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:20 ---
deathadder ili imperator
Dell ги купи alienware одамна така да сегде кај шо има дел, треба да има и тоа.Ма ние сме крш држава ништо немаме не само разер , алиенвеар и останати брендови и марки на било каква техноголија .Идам пред некој ден у низ центар и се распрашувам за алиенвеар кај и да прашав ми даваат контра прашање што е тоа![]()
Еве јас едно видео кое го имам направено и види си ги ценитекако се движат надвор од мкд
Провери во Анхоч....порано ги имаше на лагер.
Анхоч имаш мислам дека видовgi znam cenite so kako se razgledav milion reviews i dojdov do zaklucok da zemam razer ali baram u mk negde kaj ima, da ne se zamaram preku net da go cekam i + od kaj nas ke dobivas garancija po sigurno mi e nekako![]()
Што има врска кој ги купил тој таму е ставен да ми каже што, како и колку кошта а не мене да ме прашува што е тоа , и не ги немаат во Скопје барем ја не најдов до сега , и тоа сегде продов АМЦ ,Нико итн да не ги набројувамDell ги купи alienware одамна така да сегде кај шо има дел, треба да има и тоа.