Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zdravo... prasanjeto e dali ima razer mausi nekade vo mk, osven vo tnt IT?
кој модел го бараш ?da, go nemaat na lager
igram, rabotam na photoshop, illustrator... sakam dobar kvaliteten maus, poso do sea neam srekja so mausite de vibriraat de mi se zaebuva scroll-otкој модел го бараш ?
Еве јас едно видео кое го имам направено и види си ги ценитеHaha za seigram, rabotam na photoshop, illustrator... sakam dobar kvaliteten maus, poso do sea neam srekja so mausite de vibriraat de mi se zaebuva scroll-ot
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:20 ---
deathadder ili imperator
како се движат надвор од мкд 
Haha za seigram, rabotam na photoshop, illustrator... sakam dobar kvaliteten maus, poso do sea neam srekja so mausite de vibriraat de mi se zaebuva scroll-ot
--- надополнето: 15 март 2013 во 23:20 ---
deathadder ili imperator
Dell ги купи alienware одамна така да сегде кај шо има дел, треба да има и тоа.Ма ние сме крш држава ништо немаме не само разер , алиенвеар и останати брендови и марки на било каква техноголија .Идам пред некој ден у низ центар и се распрашувам за алиенвеар кај и да прашав ми даваат контра прашање што е тоа![]()
Еве јас едно видео кое го имам направено и види си ги ценитекако се движат надвор од мкд

Провери во Анхоч....порано ги имаше на лагер.
Анхоч имаш мислам дека видовgi znam cenite so kako se razgledav milion reviews i dojdov do zaklucok da zemam razer ali baram u mk negde kaj ima, da ne se zamaram preku net da go cekam i + od kaj nas ke dobivas garancija po sigurno mi e nekako![]()

Што има врска кој ги купил тој таму е ставен да ми каже што, како и колку кошта а не мене да ме прашува што е тоа , и не ги немаат во Скопје барем ја не најдов до сега , и тоа сегде продов АМЦ ,Нико итн да не ги набројувамDell ги купи alienware одамна така да сегде кај шо има дел, треба да има и тоа.