Razer маус во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GogoXmkd
  • Време на започнување Време на започнување
Колку се движат цените на Razer-ите во Македонија?

Колку се движат цените на Razer-ите во Македонија?

јас пред 1 година земав разер детадер беше 3600 ден. па мислам дека се исти цените нема драстични промени

znaci da si pocekam da stigne nova roba, ja najdov edvaj use edna prodavnica so nosat razer. http://www.futureshop.mk/ ali cenite se preterani

епа можеш да почекаш незнам баш каква им е процедурата за набавки , најубаво да отидеш да прашаш убаво дали ке има , ако има кога ке стигне и се тоа.. а иначе маусот е супер јас обично као по навика кога од продавница купувам нешто кога ке ми дадат фискална ја фрлам е сеа и таму фискалната беше гаранција јас пак као по навика ја фрлив .. али ете среќа година и нешто го користам а сеуште е како нов ништо не му фали. само што не ми треба веќе прекинав со игрите :)

Дечко ѕирниго маусот што го прават микрософт и разер заедно . име:Habu. Го имаше во тнт во рамстор и малце поскуп беше од deathadderot јас кога го купував али исто изгледа само со микрософт знакче.

Дечко ѕирниго маусот што го прават микрософт и разер заедно . име:Habu. Го имаше во тнт во рамстор и малце поскуп беше од deathadderot јас кога го купував али исто изгледа само со микрософт знакче.

da da znam za habu ali vo momentov nemaat nisto vo tnt

Имаш Corsair мауси во Сет што треба да се солидни. Microsoft има солидни мауси. Razer мислам дека се преценети искрено, што не значи дека не чинат, ама се поскапи. Еве ти слична тема.

Во анхоч имаше пред 3 месеца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom