Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако првиот пат не функционирало, зошто би функционирало сега, нели... asterix_m напиша:Дали ви се има случено ова!!
Сте оделе со дечко/девојка подолго време и од некоја причина доаѓа до раскинување на врската. Вие сте скршени, го/ја сакате највеке на цел свет, кога ќе се сетите на неја/го ве пече стомакот, кога ке ја/го видите ви се кратат нозете. Неможете да поднесувате никој друг во ваша близина, односно неможете да влезете во друга врска.
asterix_m напиша:И по некое време се смирувате ама осеќате дека не исто како порано, се убедувате дека сега ви е супер ама некко врската не ви оди, едноставно не го/ја сакате повеќе!
Не земај здраво за готово , дај си време можи поинаку ќе ги гледаш работите потаму , тешко е знам но минливо е , едно време се диши на команда после оди само од себе . Можи после ти нема да сакаш мирење.Necrophilia напиша:Аман бре, кај ги наогате темиве? баш оваа недела ми се случуваат слични работи за прв пат во животот.
од ова највеке се плашам!
Струмикс напиша:Не бива..на сила убавина не бидува..а и да ја биде, не ја личи.
:smir: