Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bullshit.Навивачите на Лацио, Милан, Динамо Загреб и ред други групи одамна се борат против масоните и наметнување на глобализацијата, мултикултурата за полесно владеење со светот.Секој што е подобро поупатен знае дека расното мешање е геноцид врз белата раса.Со либерализмот во Европа стигнавме да гледаме бели жени да раѓаат црни деца и муслимани, а белата раса да изумира.Тоа мора да се спречи.Подршка за сите националистички и наци групи.
ЗА БЕЛА ЕВРОПА!!ЗА ХРИСТИЈАНСКА ЕВРОПА!!
Многу духовити во последно време... Ако ми се читаа расистички вицови ќе си отворев тука , а не во подфорум фудбал на кајгана.Узпат кога веќе почнавте со вицеви, како беше тој со босанците Мујо, Хасо и автоголовите ?
--- надополнето: Nov 14, 2011 2:38 AM ---
bullshit.
каква сака нека биде темата али со пишување вицеви и ставање слики од 9gag(вон чда) форумов го изгуби стариот сјај .Па вицеви бе брат, темава е смешна !!
Расизам во фудбалот, па ме заболе на крај краева, такви работе има свегде у свака сфера и сваки сектор и сваки ебан дел на светов !!
Нормално дека има,како кажа некој погоре, дали ме заболе - НЕ !
Што ќе дебатирамо мие за расизмот жити све кога немамо допирна точка ни со асален фудбал, ни со црнци у државава!!
А за Црнците низ Европа што заработуваат милиони, нека се секираат сами што ги викаат мајмуни, мада и нив ги заболе, се бунат заради ебан публицитет ништо друго !
Највеќе сум против тоа, а и мразам кога гледам прва лига кошарка, а има американци кај нас, и ќе напраи нешто и му сканидат у, у, у ко демек мајмун, се живо им пцујам право на неписмените " навивачи ".
А глупаво е да има расизам, ко во најдобрите екипи на светот, има црнци и се многу добри фудбалери.
Црнците си лапнаа битно плата. А и чисто сумњам дека знаеле што значит " Зиг хајл " па да се увределе...Ме потсети на утакмиците на еднаш еден клуб АМАК СП.Се пееше Зиг хајл, а тројца црнци имаше во екипата (Џарид Фрај, сега во Фени) и уште двајца.Мизерија.
Bring it on motherfuckers.не знаев каде да го ставам линков... и после ќе се прај муабет за балканска лига? се додека постојат вакви фанови не!
http://www.macedonianfootball.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3863:kosovo-fans-burned-macedonian-flag&catid=13:international&Itemid=64