- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 9.850
- Поени од реакции
- 1.559
mene so premium mi fura 500-600 a so free poveke od 100 NE :S
е па тоа е се е за пари

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mene so premium mi fura 500-600 a so free poveke od 100 NE :S
Јас неам даено пари.![]()
Torrent RULZ!!! Се што имаш на рапидшер имаш и на торенти![]()
И затоа преку сила ти симнува со 100 KB/s
Другар , не ме разбра.....ти викам неам даено пари а иам премиум акаунти ми симнува со 500/650
![]()
Имаш како погоре од Спајдер, не дека нема и други начини.E pa aj sea I kazi mu kako go izvede toa za bezplatno koa vekje ste drugarcinja, ama bez shepkanje![]()
кога ке симнес фајл од рапид дисконектирај се и повторно конемтирајсе ке мозис одма да зимас нов фајл без да цекас да помини времето и нема да ти се појавува error...:nesum:
Епа на варез форуми после некое време аплоадирање, и преку туторијали лесно ќе дојдете до рапидшер акаунти. Преку аплоадирање и постирање теми добивате некаква репутација, а потоа луѓе даваат на делење акаунти со тебе доколку имаш над 500 или 1000 постови . Има по 10тина теми со подарување рапидшер акаунти и патетични натпревари скоро секоја недела. И преку туторијали лесно се доаѓа до акаунти на други фајл хост страни како мегааплоад, нетлоад, мегашер етц и после со ремоут аплоад до рапидшер исто лесно се собираат поени.
Можете и крадени акаунти лесно да најдете на black phishing market форуми , но тие не траат многу бидејќи си ги променуваат пасвордите корисниците.
И така си е тоа. Ама има доста губење време додека да се сфати целата работа и да се најдат најлесните начини да се дојде до акаунти. Но, врти, сучи, во последниве 1-2 години се што има на интернетот се наоѓа на рапидшер, па може да се каже дека вреди да имаш вакви акаунти.![]()