rapidshare проблем кај мене или кај нив

• Креатор на темата Креатор на темата By Me
  • Време на започнување Време на започнување
Епа на варез форуми после некое време аплоадирање, и преку туторијали лесно ќе дојдете до рапидшер акаунти. Преку аплоадирање и постирање теми добивате некаква репутација, а потоа луѓе даваат на делење акаунти со тебе доколку имаш над 500 или 1000 постови . Има по 10тина теми со подарување рапидшер акаунти и патетични натпревари скоро секоја недела. И преку туторијали лесно се доаѓа до акаунти на други фајл хост страни како мегааплоад, нетлоад, мегашер етц и после со ремоут аплоад до рапидшер исто лесно се собираат поени.
Можете и крадени акаунти лесно да најдете на black phishing market форуми , но тие не траат многу бидејќи си ги променуваат пасвордите корисниците.

И така си е тоа. Ама има доста губење време додека да се сфати целата работа и да се најдат најлесните начини да се дојде до акаунти. Но, врти, сучи, во последниве 1-2 години се што има на интернетот се наоѓа на рапидшер, па може да се каже дека вреди да имаш вакви акаунти. :)

Torrent RULZ!!! Се што имаш на рапидшер имаш и на торенти:toe:

Torrent RULZ!!! Се што имаш на рапидшер имаш и на торенти:toe:

Не е баш исто кога ке видиш реално.За новите филмови програми се тоа може да се каже дека торентот е ист како и рапидшерот.Али предноста на рапидшерот е дека за кој било фајл дали стар 2 дена дали стар 10 години преку рапидшер секад ке се симиња максимално брзо.А кај торентот зависи колку сеедери има за тој фајл.Може ке ти текне да симнеш некој филм постар а да нема доволно сеедери ке треба тој филм да го симињаш преку торент едно недела дена а преку рапидшаре ке го симињаш со максималната брзина која ја имаш од интернетот.За џабе не е со пари направено а торентот ти е бесплатен :)

кога ке симнес фајл од рапид дисконектирај се и повторно конемтирајсе ке мозис одма да зимас нов фајл без да цекас да помини времето и нема да ти се појавува error...:nesum:

кога ке симнес фајл од рапид дисконектирај се и повторно конемтирајсе ке мозис одма да зимас нов фајл без да цекас да помини времето и нема да ти се појавува error...:nesum:

Да, тоа за корисници што имаат динамичка ип ( меѓу кои припаѓам и јас :) ). А за тие што немаат ?

Еден другар ми кажа дека стаел да симнува фајл,па ставал прокси и одма друг фајл ставал да се симнува а во исто време и претходниот му го симнувало,али не знам не сум пробал.
Премиум кај мене лета со 700кб/с:)

Епа на варез форуми после некое време аплоадирање, и преку туторијали лесно ќе дојдете до рапидшер акаунти. Преку аплоадирање и постирање теми добивате некаква репутација, а потоа луѓе даваат на делење акаунти со тебе доколку имаш над 500 или 1000 постови . Има по 10тина теми со подарување рапидшер акаунти и патетични натпревари скоро секоја недела. И преку туторијали лесно се доаѓа до акаунти на други фајл хост страни како мегааплоад, нетлоад, мегашер етц и после со ремоут аплоад до рапидшер исто лесно се собираат поени.
Можете и крадени акаунти лесно да најдете на black phishing market форуми , но тие не траат многу бидејќи си ги променуваат пасвордите корисниците.

И така си е тоа. Ама има доста губење време додека да се сфати целата работа и да се најдат најлесните начини да се дојде до акаунти. Но, врти, сучи, во последниве 1-2 години се што има на интернетот се наоѓа на рапидшер, па може да се каже дека вреди да имаш вакви акаунти. :)

Да да мислам дека на www.ewarez.com.mk ли беше даваат Премиум акаунт ако испратиш 40 поста така нешто беше, а ако си имаш колектор акаунт на рапидшар и ако напраиш 10 000 поени, 1 спуштање = 1 поен , добиваш премиум акаунт од 1 месец.. Хехе Добро е почна да заживнува варезот во МК :vozbud:

abe ne se macete 1000 poeni ova ona tie sto se downloderi ke im se isplati premium account za dvajca ali so novite pravila na rapidshare 80 gb mesecno toa ne cini inace vaka ke ti se isplati da si zimas premium account jas veke 2 godini imam i pak ke si zimam dzabe od torent cekanje po cel den a so maxadsl 6mbps za 25 minuti si simnuvam film od rapidshare so full 600+ brzina nema ni cekane ni nisto

pa moja preporaka kupi si i ne beri gajle

Не вреде веќе rapidshare. само 80GB месечно download е сега.
Верувам дека ќе почнат да го избегаваат , да користат други сервиси.
Претеруваат овие rapidshare. Се ограничувања некои нови воведуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom