D
dobramuzika
Гостин
чекај, за две недели да испадне ноце вс кољо, ноце не испоштува нас велешани што го следиме од велес уште... гемиџије ме пратив како да сам борац.
)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха,браво свака му част.чекај, за две недели да испадне ноце вс кољо, ноце не испоштува нас велешани што го следиме од велес уште... гемиџије ме пратив како да сам борац.)))
на МАН ќе има натпревар помеѓу Диџеј Гоце САФ и Диџеј Славе.[DOUBLEPOST=1494011561][/DOUBLEPOST]Интересно е ова. Јас покрај се друго што слушам обожавам и рап.
Добро би било во државава да се организираат и Beatbox натпревари, натпревари за цртање графити, за диџеи оние кој скречуваат на плочи.Да се шири хип хоп културата, дружењето меѓу љубителите на рап музиката. Во Македонија има доста љубители на хип хоп културата.
а за цртање на графити... на Скопје стрит фестивал има секоја година ако не се лажам. пред неколку години и во Штип се црташе... ама згасна тоа мисламна МАН ќе има натпревар помеѓу Диџеј Гоце САФ и Диџеј Славе.
Не сум сигурен но мислам дека даЖенскиве Македонки се? Бидејќи не ги знам а како што гледам и третиве се Бугари.
Македонки се. Едната е од Битола, другата од Скопје.Женскиве Македонки се? Бидејќи не ги знам а како што гледам и третиве се Бугари.
Да едната од нив ја гледам на сите настани досегаМакедонки се. Едната е од Битола, другата од Скопје.