Rap Skillz Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата DarkCore^
  • Време на започнување Време на започнување
чекај, за две недели да испадне ноце вс кољо, ноце не испоштува нас велешани што го следиме од велес уште... гемиџије ме пратив како да сам борац. :))))

чекај, за две недели да испадне ноце вс кољо, ноце не испоштува нас велешани што го следиме од велес уште... гемиџије ме пратив како да сам борац. :))))
Хаха,браво свака му част.

Пошто општествово ни стана толку сиво кога ке разберам за некое вакво движење стварно се радувам. Убаво е да се шири приказнава и по соц. мрежи и по медиумите колку што може а и добра идеја е да се комбинира со скејт собири на пример.

Интересно е ова. Јас покрај се друго што слушам обожавам и рап.

Добро би било во државава да се организираат и Beatbox натпревари, натпревари за цртање графити, за диџеи оние кој скречуваат на плочи.Да се шири хип хоп културата, дружењето меѓу љубителите на рап музиката. Во Македонија има доста љубители на хип хоп културата.

Последно уредено:
Интересно е ова. Јас покрај се друго што слушам обожавам и рап.

Добро би било во државава да се организираат и Beatbox натпревари, натпревари за цртање графити, за диџеи оние кој скречуваат на плочи.Да се шири хип хоп културата, дружењето меѓу љубителите на рап музиката. Во Македонија има доста љубители на хип хоп културата.
на МАН ќе има натпревар помеѓу Диџеј Гоце САФ и Диџеј Славе.[DOUBLEPOST=1494011561][/DOUBLEPOST]
на МАН ќе има натпревар помеѓу Диџеј Гоце САФ и Диџеј Славе.
а за цртање на графити... на Скопје стрит фестивал има секоја година ако не се лажам. пред неколку години и во Штип се црташе... ама згасна тоа мислам

Последно уредено:
Последниов battle е добар, но не ми се допаѓа однесувањето на Ноце, многу ми беше агресивен некако, непотребно беше едноставно...
И што беше тоа на 9:02 и 9:12? Звучеше заканувачки (тоа на 9:02), нешто како "ќе видиш само да заврши овој" а на 9:12 "Ќе ти ебу фамилију", значи немаше потреба од тоа.
На 13:00 Ноце звучеше иронично, затоа што кога тој "бетлаше" против Лаз Веѓас, го зафркаваше за ушите, а потоа во третата рунда го опишуваше физичкиот изглед на Кољо. Некако ми немаше смисла, не очекував нешто вакво.. се' на се' добар battle беше, и Кољо не беше лош, и мислам дека требаше 2:1 за Ноце.

Само на мене не ми се допаѓаат овие што рапуваат ? Според мене Џејмс Корден и неговите гости има повеќе скил од овие..

18341941_1371589376254037_1780434459194960537_n.jpg

https://www.facebook.com/events/241719209641290/

Женскиве Македонки се? Бидејќи не ги знам а како што гледам и третиве се Бугари.

Женскиве Македонки се? Бидејќи не ги знам а како што гледам и третиве се Бугари.
Македонки се. Едната е од Битола, другата од Скопје.

Mногу добра најава на Ноце
ПС:Нека се стави темава во подорум музика а не овде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom