Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види Шипо јас немам проблем да ракувам со оружје и да да расчистувам со Вас радикално. Вие сте познати Кукавици. вие од Азербеџан ја имате наследено филозофијата на чопор и затоа така функционирате. Ама секое сценарио не испаѓа според планот. Вие сте слуги и стално сте слугувале на кој што ќе стигнеле, ама на крајот пак сте го папале. Забораваш ли што Ви се случи 45, Ве откорнавме од стрелање, цели фамилии све што беше балиста отиде у аут. У 2001 година Американците Ве вадеа од гомна. На секое ќоше имате споменик, а официјално немате жртви. Полека полека ја чистиме баграта во наште редови, а после сте на ред Вие и сам знаеш дека ќе завршите катастрофално. Вие сте обичен кондом, после употреба се фрла.
znaes sto cuv, ke se spukame uste ednas, e toa cuv.
Еве викаат дека и Чемерија ќе ја земат. И ти мислиш дека Македонија меѓу три Албански земји(Косово, Албанија, Чемерија) нема да доживее војна ??A koga ke bide toa ? sto ti rekoa ?
Sakam da go citiram Slavjanski vo delot kade sto pisuva "Granicata od Tetovo"
dobro bre bratce zosto se tetovo vakvo tetovo takvo zarem ne razbirate deka vo Tetovo ima makedonci koi gi trpat ovie gnasi seuste? zarem razborate deka vo Tetovo ziveat seuste makedonci koi ne sakaat da gi prodadat svoite imoti pogotovo ne na...aj da ne gi navredam zosto ovde baniraat i za toa ako gi nareces Albanci sepak eve kazav, svacate deka seuste ima lugje koi razbiraat (da e i mecka od planina ke razbere deka sakaat golema albanija) deka ne im se pisuva na arno? sakam da kazam deka Tetovo e Makedonsko i ne sakam da se vregja okolu nekakvi granici i jas veruvam deka sakaat povece golema alb nego sozivot i sum kategoricen okolu prasanjeto na nivno istrebuvanje ama koj mene me slusa? se e toa politika a od politika debeliot kraj go jademe nie pa do koga ke trpime vaka??? ajde kazete konkretno nesto kako da se spravime so niv? POZDRAV OD TETOVO (MAKEDONSKO)
Муртезан Кадриов и бил познат на полицијата. И претходно одговарал за тешки кривични дела. Пукања, грабежи и кражби. Полицијата трaга по него.
http://sitel.com.mk/?ItemID=8EF5AC6C22A0B043819DA9E1C1D1AA75
Еве викаат дека и Чемерија ќе ја земат. И ти мислиш дека Македонија меѓу три Албански земји(Косово, Албанија, Чемерија) нема да доживее војна ??
Умре непостоечкиот соживот :tv:
Затоа проблемите решавај си ги порано, затоа што ако ги оставиш само може да се зголемат.
мора да им стани јасно во која држава живеат