Rammstein во Белград 20.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата sajko
  • Време на започнување Време на започнување
па нели и овие ќе се бугарија на сонисфер фестивалот, па таму ќе ги глеам ако не...:toe:

Повеќе бендови одеднаш ќе има во Софија, поисплатливо ќе биде. И јас, ако не се случи нешто од епик димензии ќе одам во Софија.

Значи, ми кажаа дека картите за партер се продадени! Дали има овде некој што продава карти за стоење, знае место каде можам да набавам такви, познава некоја агенција што нуди превоз и карти, или било какво решение за да добијам карти за стоење? Благодарам

Значи, ми кажаа дека картите за партер се продадени! Дали има овде некој што продава карти за стоење, знае место каде можам да набавам такви, познава некоја агенција што нуди превоз и карти, или било какво решение за да добијам карти за стоење? Благодарам
ПОВЕЛИ

Дали сте се запрашале некогаш дека е можно никогаш да не се вратите од тој концеерт? Има да излезат на сцена да ви потурат со бензин и да ве запалат сите! :))) :pos2: :vozbud:

Иначе да,би сакал некогаш да ги видам во живо,нажалост овај пат не :pipi: :kesa: :smir:

Дали сте се запрашале некогаш дека е можно никогаш да не се вратите од тој концеерт? Има да излезат на сцена да ви потурат со бензин и да ве запалат сите! :))) :pos2: :vozbud:

Најфино Ве замолуваме во иднина да не ѓи плашите децата со хорор приказни. :pos2:

Најфино Ве замолуваме во иднина да не ѓи плашите децата со хорор приказни. :pos2:
Со Рамштајн ништо не се знае,којзнае во каква агрегатна состојба ќе излезат на сцена :) :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom