Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пф, натпросечна интелигенција. Вака се тешат и левучарите, и луѓето со големо чело, и оние со крив нос... и уште многу други групи на луѓенца.Со десна рака пишувам но како со лева нога:nesvest:
Но имам некаде прочитано дека луѓето со лош ракопис имаат натпросечна интелегенција(вистина или лага дилема е сега)
Пф, натпросечна интелигенција. Вака се тешат и левучарите, и луѓето со големо чело, и оние со крив нос... и уште многу други групи на луѓенца.
Не. Натпросечно интелигентни сте. Да не бидам цитирана од деснучар, и деснучарите се натпросечно интелигентни.Сакаш да кажеш дека на нас Левучарите ни фали нешто?
Истото, на почеток имам краснопис за потоа истото да премине во кратенки (ако брзам) и во апсолутни хиероглифи понатаму инаку - деснак т.е присилно одвикнат левакОд 0 до 5 ракописот ми е за 3, а ако пишувам подолго од 5-6 минути е тогаш исто ко со нога да пишувам.

Не. Натпросечно интелигентни сте. Да не бидам цитирана од деснучар, и деснучарите се натпросечно интелигентни.
Сега сме сите среќни.
Имам ногопис...Сам неможам да се разберам...Гад блес тестатура!!!
Додуша ретко пишувам текстови, поминаа времињата на писмените по македонски фала богу. Сега цепам само формули, теореми, задачи...