Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ти, ама како што гледам нема слободно ништо.
Ако некој негде начека за продажба или има па сака да продаде, нека ми пише, ќе купам
види вака ,првиот пат пуштија на продажба летото,вториот пат 13/14 септември...не сум баш сигурен на кој начин продаваат,прати редовно па ....а види и преку рфм...

Како тргнала работата Кизиќ од втор голман во Е. Пелистер стана трет и игра исклучиво домашна лига, читам 18 одбрани меѓутоа против М. Есенс. Се се плашам дека детето од Алкалоид му прети за третото место во репрезентација.Денес бранеше одлично . Можеби и за Томовски прети но сепак има поголемо искуство. Колку што гледам ставен е и во резервите.

Како тргнала работата Кизиќ од втор голман во Е. Пелистер стана трет и игра исклучиво домашна лига, читам 18 одбрани меѓутоа против М. Есенс. Се се плашам дека детето од Алкалоид му прети за третото место во репрезентација.Денес бранеше одлично . Можеби и за Томовски прети но сепак има поголемо искуство. Колку што гледам ставен е и во резервите.
Има одлични предиспозиции за голман Галевски.

Мене Кизиќ од секогаш ми бил преценат голман, хајпнат уште од времето во Вардар. Како мине времето се гледа дека не е материјал за репрезентација или за екипа во ЛШ. Мислам добар е дечкото, ама повеќе работа би бркал во екипи како Тиквеш, Бутел или Охрид ништо повеќе

Кизиќ постариот ќе стагнира во Еурофарм додека имаат некакви илузии за резултат во ЛШ. Како тргнало помладиот Кизиќ од Аеродром ќе се наметне пред него.

Кизиќ постариот ќе стагнира во Еурофарм додека имаат некакви илузии за резултат во ЛШ. Како тргнало помладиот Кизиќ од Аеродром ќе се наметне пред него.
Обратно, Никола Кизиќ кој игра во Аеродром е постар, 1996-та е, додека Марко од Еурофарм Пелистер е 2001-ва.

Никола со години веќе брани низ суперлигата и првата лига, настапуваше за Вардар Јуниор, за Пролет, еден период дури и за Драчево.

Обратно, Никола Кизиќ кој игра во Аеродром е постар, 1996-та е, додека Марко од Еурофарм Пелистер е 2001-ва.

Никола со години веќе брани низ суперлигата и првата лига, настапуваше за Вардар Јуниор, за Пролет, еден период дури и за Драчево.
Грешка во матична евиденција

Треба да не отпатуваме воопшто, па нека се пуши кељавото пак со такви изјави. Евидентна е намерата, можел да каже против нашите соседи или слично, ама не, сака Скопје. Чудно како не кажал Вардарска. Ама нашиве мува не ги лази.

Ќе има пренос од утакмицата утре со Грција во 17:30 часот?

uspeale da izborat remi so gol vo poslednite sekundi protiv grcija hahahah
ovie igraci gi barat liga shampioni da igrale kadeeee bee?!

Нашите на чело со Кирца се шампиони за давање изјави по натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom