Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лазаревски мора да биде бетониран како стартен пикер, а после другиве да влегуваат да го одморат. Страшен е сезонава у Вардар.Утакмицата не ја гледавме, туку чисто од тоа што новинарите кажуваа како се одвива утакмицата. Резултатски е океј, две утакмици без пораз. Кога сме играле таму никогаш не било убедливо за нас. Последната утакмица со Кире, Борко, Деки и Столе во тимот ја изгубивме и тоа со Раул на клупата. И онаа со Обрван за баражот климаво ја играа до крај, па само со 2 разлика ги тепавме таму. Така да океј е ова со грчки судии плус. Она што не е океј, е тоа што ете Ѓорѓиев и натаму добива кредити да игра централен бек. На првата утакмица со Џонов во напад сме воделе +5 на моменти во прво, па и 3-4 разлика. Второ веројатно со другиот па се стопила предноста. Мора да игра Марко Митев. Детето докажа против Турција како треба! Никола Марковски ми е како испукана каписла веќе, тука ете може Аларов да игра или Стојковиќ. Другото е тоа (и Павле секако, само да го играат во клубот). Замерка имам најмногу за Ѓорѓиев и Марковски. Другото е тоа.
само првите две одат понатаму на европскивеНа евро ако завршиме како трето пласирани во група, се оди во следна фаза каде што се играат уште неколку натпревари, или тоа беше за светско само?
Idat prvite 3, so toa sto se pravat 2 grupi so po 6 reprezentacii, 3-ti objektivno se borat od 9 do 12to mesto, Iskreno se nadevam 9-10 mesto, sto mnogu ke znaci za nasite klubovi vo evropskite natprevaruvanja.само првите две одат понатаму на европскиве
Да во 2 круг се 12 екипи, само што во прв круг има 6 групи по 4 екипи. Затоа и само првите 2 одат натаму нели 6х2=12Idat prvite 3, so toa sto se pravat 2 grupi so po 6 reprezentacii, 3-ti objektivno se borat od 9 do 12to mesto, Iskreno se nadevam 9-10 mesto, sto mnogu ke znaci za nasite klubovi vo evropskite natprevaruvanja.
Ако не грешам тие Карвина што им се најдобар тим играа против Тиквеш Пролет таму некаде 2018/2019 во ЕХФ купот и тука некаде беа по квалитет.Кукуловски е во одлична форма во Чешка, прашање е колку е квалитетно чешкото првенство?