Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се игра денски може и јас да влезам во игра..инаку позиција голман до оваа сезона во младинците на куманово од септември во прва лига на македонија за новоформираниот клуб Хазена..не е некое големо искуство со оглед на тоа дека сте сите постари ама важно ми се игра па за другото што го е*ам :P пак ке се повторам доколку има викенди денско играње јавете обавезно доаѓан навечер не ми одговара бидејки сум од Куманово нема автобуски превоз за враќање ми е проблем :/

Глеате ли бе дечково од Куманово би дошол за да игра вас ве мрзи да мрднете тоа гзоите од центар да дојдете ццц:P

Ќе играме ли следната недела (или сабота)? :)

DracevoTheCity, Hellsing, AceMaus, Ултрас Кисела Вода, nikyhandball, Simonlll, TheTrooper, TpH_Bo_OkO, iMetalari, El Divac, B_O_K_I, Mr.V, Kaiser, Supervisor, СаШеНкО, Dolphin, Дим4е makedonka1985 Ilumious

Ако има интересе, да се договориме и да закажеме...
Кое време се игра ? :) ако е преку ден да ви се "утрапу" - кумановски кажано :D

Не сме договориле сеуште, ама ќе објавиме деновиве... Simonlll, ќе се јавиш во Расадник?

Сега недела/ сабота или тек нареден викенд?

Ај ем ин....... :D

Ќе играме ли следната недела (или сабота)? :)

DracevoTheCity, Hellsing, AceMaus, Ултрас Кисела Вода, nikyhandball, Simonlll, TheTrooper, TpH_Bo_OkO, iMetalari, El Divac, B_O_K_I, Mr.V, Kaiser, Supervisor, СаШеНкО, Dolphin, Дим4е makedonka1985 Ilumious

Ако има интересе, да се договориме и да закажеме...
Јас сум за, само со време да се каже т.е. кажете дата а не нареден викенд. Се случува по 4-5 дена на PC да не седнам.

Јас сум за, само со време да се каже т.е. кажете дата а не нареден викенд. Се случува по 4-5 дена на PC да не седнам.
Кога ќе знаеме точни детали, сигурно дека ќе кажеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom