Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се пријавуваме пак? Може да играме во Расадник :)
Само ќе треба некој да земе топка и лепаче... :)

1. Acid
2. Hellsing

За голмани може да ги искористиме KIFFLA и Ghost, кои веќе се докажаа на мал-фудбал :)

Не ги знам најточно правилата иначе ќе се пријавев.Ај можеби ќе дојдам да ве гледам,да се искалам па после и да почнам да играм :)

Мораме и судија да најдеме... Специфичен е ракометот малку за играње пријателски натпревари :)

И ја се пријавувам(порано бев крило и среден бек).За голман ќе треба DracevoTheCity да пробаме да го земеме.Подобар голман од него нема.............

А ова на база на професионални ракометари листава нешто а ? :D
Абе профи што да ти кажам :D
Бар ја не сум,2 години тренирав само доволно колку да знам да изиграм нешто бар.После тоа само за средно екипата играв уште 2-3 години...........сеа на факс ништо.

Јас немам играно некои 8 години, претходно играв околу 7 години за Вардар...
А штом немаш играно подолго време од тоа што си играл, исто како да не си играл воопшто :)

Јас немам играно некои 8 години, претходно играв околу 7 години за Вардар...
А штом немаш играно подолго време од тоа што си играл, исто како да не си играл воопшто :)
Како имаш издржано толку:confused: ..........Ја скоро година ќе дојде како неам играно,а буквално сањам и се уфилмувам нон-стоп дома како играм.......ми се игра ми се плаче :place: Особено сега пред ЕП.

абе како бивш голман на повардарие би дошол и јас...ама далеку ми е тоа Скопјето :place:

Како имаш издржано толку:confused: ..........Ја скоро година ќе дојде како неам играно,а буквално сањам и се уфилмувам нон-стоп дома како играм.......ми се игра ми се плаче :place: Особено сега пред ЕП.
Ако ти кажам дека редовно имам „кошмари“ поврзани со ракомет ќе ми веруваш? :)
Или одам на тренинг и тренерот не ме пушта на тренинг зошто одамна не сум дошол, или пак поради истите причини не ме зима во состав за натпревар :pos:

Ех, да бев малку по глуп, сигурно сеуште ќе играв активно. Ама едноставно не можев да трпам неправда и не гледав никаква иднина (да, збориме и за финансии) во овој спорт. Пошто, нели, со тапкање по рамо нема да си купиш за јадење или да платиш превоз за да стигнеш на тренинг :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom