Ракомет - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пратите ракомет?

• Понекогаш

Гласови: 145 33,3%
  • Да, обавезно

Гласови: 272 62,5%
  • Неам Појма

Гласови: 18 4,1%

• Вкупно гласачи
    435
Романија загуби на домашен терен од Косово со 25-30 :вонзем: А претходно во ноември, Романија ја победи Црна Гора со 8 и загуби со пристојни 3 разлика на гости во Шведска... што е ова бе?

Романија загуби на домашен терен од Косово со 25-30 :вонзем: А претходно во ноември, Романија ја победи Црна Гора со 8 и загуби со пристојни 3 разлика на гости во Шведска... што е ова бе?
Ракомет :D

Holandija e repka vo nalet, ja plesna Polska na gosti.
Golemi se sansite da bide kako Portugalija.

Holandija e repka vo nalet, ja plesna Polska na gosti.
Golemi se sansite da bide kako Portugalija.

Солидна екипа се холанѓаните и ќе продолжат постепено да напредуваат ама далеку се од Португалија. Португалците се знаеше дека ќе се вивнат кон врвот со години пред тоа да се случи - доволно беше да им се види клупската сцена и младинско-кадетските репрезентации. Холандија има уште доста да напредува не е на тоа ниво иако апсолутно не се за потценување како што на времето беа.

Види му изјава на изборникот на Хрватска. Демек сомнително му било дека Французите им пуштиле на Португалците. :pos:
Туку Хрватите подоста се паднати во последно време, како на играчки, така и на организационен план. Немаат гајле за редовни настапи, но од нив се очекува нешто повеќе.

Класична намештаљка е утамицата франција-португал, и фино лепо никој нема да си одговара...

Моментално гледам Данкер - Шамбери значи таква намешталјка е шо ми се згади да ја гледам утакмицава,полоша и погадна утакмица не сум гледал со години:pov:
Срам за ракометот

Ја чекав двојка заврши нерешено

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Стрим за полуфиналниот натпревар во полскиот куп помеѓу Келце и Висла доколку е некој заинтересиран за гледање. Доколку користите ад блок ќе мора да го исклучите за да може да гледате.

Стрим за полуфиналниот натпревар во полскиот куп помеѓу Келце и Висла доколку е некој заинтересиран за гледање. Доколку користите ад блок ќе мора да го исклучите за да може да гледате.
Интересно второ полувреме, Кјелце може и се извлече за малце иако имаа "контрола" постојано.

Непоимливо ми е тоа правило за удар во глава црвен картон, немаше намера едно а друго се поднамести Моравски а ако се продолжи вака со "мекнеење" може да видиме баскет правила во некоја иднина:shook:

И после зошо Ване не промашувал и играл ко машина:)) Ване наш:D

Драган Начевски уште 4 години главен на судискиот одбор во ЕХФ! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom