Ракомет, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се цитирам од пред месец време пред се поради Шведска :cool: . Посакувам да го освојат и златото бидејки ми се гади од Французите.
И ја сакам,ама бес додер тешко,мада и да игра он пак тешко:D.

Шведска нема теорија злато да освои ќе ги прегазат овие мечеви секогаш се поинтересни него финалињата. Така беше и во Србија.

Шведска и Унгарија дотуркаа до медали (Унгарија можна бронза), а преку нас отидоа таму :place:

Ако добро видов часар се повреди,и не знам дали ќе игра,така да тешко унгарците да ја победат хрватска бес него.Инаку што бидна со кубанецот нивни?само една утакмица мислим дека го видов да игра.
Perez go zedoa samo nas da ne pobedat :(, sega go imaat Nagy

Perez go zedoa samo nas da ne pobedat :(, sega go imaat Nagy
Да ама ипак е земен на олипијадава,а што се оденсува до наџ,ништо посебно не видов од него на олипијадва,појче ги зезна него ли што им помогна.

Да ама ипак е земен на олипијадава,а што се оденсува до наџ,ништо посебно не видов од него на олипијадва,појче ги зезна него ли што им помогна.

Баш кога највеќе беше потребен, во двата продолжетока од 2 х 5 минути, тој распали и ги одржуваше во игра Унгарија, заедно со голманот Фазекаш...

Баш кога највеќе беше потребен, во двата продолжетока од 2 х 5 минути, тој распали и ги одржуваше во игра Унгарија, заедно со голманот Фазекаш...
Може не викам не,таа утакмица не ја гледав,али од тоа што го видов на другиве утакмице,тотално ме разочара.

Корејкиве од секогаш ми биле најинтересни за гледање како муви се. Само со смена на генерациите ја изгубиле брзината. Им ја посакувам бронзата, шпанките не се за ракомет тромави се и техникава им е застарена.

Ете ги мувите во задња секунда! Срцки :)

Педерите не им го признаа голот. Сега ќе ги фатат на кондиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom