Ракомет, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Да се цитирам од пред месец време пред се поради Шведска :cool: . Посакувам да го освојат и златото бидејки ми се гади од Французите.
И ја сакам,ама бес додер тешко,мада и да игра он пак тешко:D.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Шведска нема теорија злато да освои ќе ги прегазат овие мечеви секогаш се поинтересни него финалињата. Така беше и во Србија.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Шведска и Унгарија дотуркаа до медали (Унгарија можна бронза), а преку нас отидоа таму :place:

R

Rigel Kent

Гостин
Ако добро видов часар се повреди,и не знам дали ќе игра,така да тешко унгарците да ја победат хрватска бес него.Инаку што бидна со кубанецот нивни?само една утакмица мислим дека го видов да игра.
Perez go zedoa samo nas da ne pobedat :(, sega go imaat Nagy

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Perez go zedoa samo nas da ne pobedat :(, sega go imaat Nagy
Да ама ипак е земен на олипијадава,а што се оденсува до наџ,ништо посебно не видов од него на олипијадва,појче ги зезна него ли што им помогна.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да ама ипак е земен на олипијадава,а што се оденсува до наџ,ништо посебно не видов од него на олипијадва,појче ги зезна него ли што им помогна.
Баш кога највеќе беше потребен, во двата продолжетока од 2 х 5 минути, тој распали и ги одржуваше во игра Унгарија, заедно со голманот Фазекаш...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Баш кога највеќе беше потребен, во двата продолжетока од 2 х 5 минути, тој распали и ги одржуваше во игра Унгарија, заедно со голманот Фазекаш...
Може не викам не,таа утакмица не ја гледав,али од тоа што го видов на другиве утакмице,тотално ме разочара.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Корејкиве од секогаш ми биле најинтересни за гледање како муви се. Само со смена на генерациите ја изгубиле брзината. Им ја посакувам бронзата, шпанките не се за ракомет тромави се и техникава им е застарена.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ете ги мувите во задња секунда! Срцки :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Педерите не им го признаа голот. Сега ќе ги фатат на кондиција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom