Martin_GSM
бившиот torrent
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 2.076
- Поени од реакции
- 68
ја коњОд ракија магаре се иам направено :хаха:
ја коњОд ракија магаре се иам направено :хаха:
Одев така по улица и едно време се крена тоа асфалтот и ме удри по лице.Од ракија магаре се иам направено :хаха:
Сигурно некој абрзосмртка си пиел,што и асфалтот ти се кренал.:pos2::pos2::pos2:Одев така по улица и едно време се крена тоа асфалтот и ме удри по лице.
epa som ja falat daj da probame beТатко ми ја „пече“, па имаме домашна од 65 степени. Многумина ја фалат. Мене ми е прејака.
Ај ако се привикнуваш, иам ја ракија од 50ступњева, ко за тебе 100ден литро :wink:сум пиел онака. .една чашка у 2 3 месеци некад ептен ради реда за живели и или незнам ти шо.. али.. у последно време треба да ја зачестам.. да се привикнувам кон неа мора малце
викаш пазар да праиме?Ај ако се привикнуваш, иам ја ракија од 50ступњева, ко за тебе 100ден литро :wink:
Само кажи каква, бела или жолта, ако сакаш да се привикнуваш жолтата е како за почеток добра, да ти ги изгори цревцата ...е после тоа нема ни да осеќаш што пиеш:pos2:викаш пазар да праиме?
де бе де па ти ептен стручњак ке искочиш за ракијава.. место да глеаш подобро да ми даеш нешо полесно ко за почеток ти да можеш и џигери и јетра и црева да ми изгориш.. и после бизнисот не ти иде.. па нема бе брат.. не иде вака.. башка треба и од цена малку да намалиш...Само кажи каква, бела или жолта, ако сакаш да се привикнуваш жолтата е како за почеток добра, да ти ги изгори цревцата ...е после тоа нема ни да осеќаш што пиеш:pos2:
За почеток кавадаречка,по можност од тие закопаните што им се.Потоа антика,па Лозова од Тиквеш и на крај над 50 степени,по можнсот Охридска или Велешка анасонка.Џигер да гориде бе де па ти ептен стручњак ке искочиш за ракијава.. место да глеаш подобро да ми даеш нешо полесно ко за почеток ти да можеш и џигери и јетра и црева да ми изгориш.. и после бизнисот не ти иде.. па нема бе брат.. не иде вака.. башка треба и од цена малку да намалиш...
хахаха леандра ти вака да не почна па инструкции шо ми давашЗа почеток кавадаречка,по можност од тие закопаните што им се.Потоа антика,па Лозова од Тиквеш и на крај над 50 степени,по можнсот Охридска или Велешка анасонка.Џигер да гори
Да,така почнав,без антика Прво ракија пропив,па узо.)хахаха леандра ти вака да не почна па инструкции шо ми даваш
ми изгледаш на искусна со ракијава.. ем ај рајт?