Радио

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
koe radio najcesto go slusate i koe radio mislite deka e najslusano vo Skopje i Makedonija

Слушам Антена или broadband на on.net ....
City ич не слушам ради таа типката со еден ептен глуп глас - не знам како се вика ... кога збори мислиш на шоља е :P ... и Борис од Антена ме нервира, али кога е он мењам радио :wink:

Vo Skopje Antenna ili City(taa sto zvuci ko da e na solja mislam deka e Viki), nekako me se cini deka City stanuva se popopularno od Antenna vo Skopje, site voditeli i Dj-i im izbegaa od Antenna vo City. :cry:

Богами и мене ме нервираат тие дрдорките. Претеруваат со глупости трескање. А на Антена па како ме нервираат со песната што е моментално ПауерПлеј...Кам ин ту мај спејсшип...танананан...
УУУУУ!

Z100 i K-rock .....gi ima na internet slushajte eptem jako muzice ima

jas go sakam A1 radio, ama nemozam na moj kompjuter da go slusam :(
ama go slusam radio ros naj vise :) dobra muzika pustat, i sakam kako covekot ti cita vesti od novina :lol:
a za city radio, isto go sakam, samo ne ja sakam angliskata muzika koi ja pustat....ima nekoi interesni.....poveke mi e interesno kako zborat zhenskite, isto im prativ email na niv, deka super se i sve i go kazale toa na radioto!

ke ti najdam link i ke ti kazam...k-rock e zakon

јас мислам дека city radio е најдбро и мислам дека дефинитвно најдобрите водител(к)и се кај нив, а штета за Antenna 5 стварно ми е жал, беа добри ама сега... :(

Groove Relations на Сити. Го слушам за втор пат (преку интернет) и е стварно јака емеисија. Све друго од Сити- на пасење :lol:
Иначе добри радија - ги има еден куп на винамп, слушам електро, техно, џангл, блуз и џез радија.....

Dr.Gonzo напиша:
Groove Relations на Сити. Го слушам за втор пат (преку интернет) и е стварно јака емеисија. Све друго од Сити- на пасење :lol:
Иначе добри радија - ги има еден куп на винамп, слушам електро, техно, џангл, блуз и џез радија.....

АБЕ ПА ТИ БАШ ЗА GROOVE RELATION СИ СЕ ФАТИЛ, НАЈТАПА ЕМИСИЈА,ОДМА ЗАСПИВАШ, ПРИ СЛУШАЊЕ НА ПРВАТА МУЗИКА, ЈАС МИСЛАМ ДЕКА СЕ ДРУГО Е СТВАРНО ЕКСТРА, А И ЕМИСИЈАТА НА БАБУРА ИСТО МУ Е ДОБРА, ПЛУС ДАНИЕЛА ОД АНТЕННА ИМ ОТИДЕ ВО СИТИ И НЕЈЗИНАТА ЕМИСИЈА И Е ДОБРА

Мене највеќе ме нервираат "Урбаните Шмизли" на Сити!
У како ме пизди таа емисија. Дај нека ги тргаат, се глупираат само.

city напиша:
АБЕ ПА ТИ БАШ ЗА GROOVE RELATION СИ СЕ ФАТИЛ, НАЈТАПА ЕМИСИЈА,ОДМА ЗАСПИВАШ, ПРИ СЛУШАЊЕ НА ПРВАТА МУЗИКА, ЈАС МИСЛАМ ДЕКА СЕ ДРУГО Е СТВАРНО ЕКСТРА, А И ЕМИСИЈАТА НА БАБУРА ИСТО МУ Е ДОБРА, ПЛУС ДАНИЕЛА ОД АНТЕННА ИМ ОТИДЕ ВО СИТИ И НЕЈЗИНАТА ЕМИСИЈА И Е ДОБРА

Груув е добра пошо е понекомерцијална емисија.
За другите не знам, не ги слушам.Воопшто, сити не е тоа шо беше на почетокот, сега е најкомерцијалното радио.Тапа! :)
А за тоа диџејот Бабура не си заслужува и да коментирам.Кај го најде па баш него?!?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom