Работнички - Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата AleKostov
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е победник на првиот дуел во Рим?

• Вкупно гласачи
    145
Овој беше друг на Градежен факултет, а зборуваше за економија, социологија и психологија. Може ќе се навреди па нема да го поДсетам. Го ставаме лечниот пред националниот интерес, ама тоа е.

Да не идеме офтопик многу, вечер се надевам на изненадување, па после полн градски.

Работнички = национален интерес?

Не си во оф топик. Во лоботомија си.

Се надевам дека фудбалерите на Работнички нема да го потценат вака својот противник како што ти го направи тоа.
Ако Лацио не е ништо посебно има ли потреба да зборуваме за Работнички како фудбалски клуб ?

Se znae koj e favorit, no znaes preku sto mi e od mentalitetot na 'makedonceto' koe se predalo pred da pocne utakmicata, ne se nisto posebno Lazio, ne se Barcelona za da nemaat deckive sansa za dobar rezultat...Sum gi gledal sto pati i Hernanes i Ledesma, Mauri itn....so dobra taktika mozat Rabotnicki da fatat dve tri dobri sansi preku kontri....pozdrav do tebe
P.S. Bez razlika so kogo igras moras da vlezes vo bitkata so dobra taktita i bez respekt kon protivnikot.

Работнички = национален интерес?

Не си во оф топик. Во лоботомија си.

Национален интерес е да имаме македонски претставник во Лига на Европа, отколку да се надеваме Работнички ќе прими 5 гола за некој да фати спортска. Покрај Вардар кој имаше шанса за ЛШ, ова е уште еден македнски претставник кој достојно не претставува во Европа.
Што не ти е јасно? Или многу филмови со Леонардо гледаш?

Национален интерес е да имаме македонски претставник во Лига на Европа, отколку да се надеваме Работнички ќе прими 5 гола за некој да фати спортска. Покрај Вардар кој имаше шанса за ЛШ, ова е уште еден македнски претставник кој достојно не претставува во Европа.
Што не ти е јасно? Или многу филмови со Леонардо гледаш?

Не може да биде во национален итерес, оти на пола од нацијата, која и да е, ја заболе за Работнички. Посебно на навивачите од останатите големи тимови во државата.
И според таа логика, ако дечкото уплатеше против Лацио, ќе ги нарушеше националните интереси на Италија, па можеше да дојде до меѓународен конфликт.
Замисли да играме против ФК Персеполис од Иран за нешто. Може и нуклеарки да се искористат поради националните интереси на фудбалски клубови.
Се додека некој треба да оди против својата среќа за “интересот на нацијата“, не ќе да имаме подобро утре.
Јеби га, не ми се јасни ваквите работи.

Не може да биде во национален итерес, оти на пола од нацијата, која и да е, ја заболе за Работнички. Посебно на навивачите од останатите големи тимови во државата.
И според таа логика, ако дечкото уплатеше против Лацио, ќе ги нарушеше националните интереси на Италија, па можеше да дојде до меѓународен конфликт.
Замисли да играме против ФК Персеполис од Иран за нешто. Може и нуклеарки да се искористат поради националните интереси на фудбалски клубови.
Се додека некој треба да оди против својата среќа за “интересот на нацијата“, не ќе да имаме подобро утре.
Јеби га, не ми се јасни ваквите работи.

Не се разбираме, ама мислам дека ако има македонски претставник во Лига на Европа тоа ќе биде голем успех за македонскиот фудбал. На пример на официјалната страна на ФФМ имаше честитка до Работнички за победата против Анортозис. И сега што ФФМ е за Работнички? Или ако федерацијата на Италија и Англија изразува честитки, страната само ќе е со честитки. Не се споредувај со останатите. И можеби Работнички нема фанови, ама ова што го прави е успех и заслужува подршка и почит од сите нас.

Честитките, дали биле на ФФМ или новогодишни, во никој случај не ми забрануваат вечерва да навивам за Лацио.
Мојот интерес, па можеби некој друг, фиктивен, како споменатиот.

^^ Абе ти со чоек што за 4 години има 130 мислења најде да зборуваш/:pos:

Ајде уште еден час,атмосферата била одлична.

Добро овие Алфа ќе се сетат да се уклучат од Рим? :tapp:

+ Се изнапромашија овие Лацио,можда по старата добра кога едни промашвет другите давет гол - нашиве од една ,единствена шанса ќе дает гол за конечни 0-1.

Во Италија ко да има некој закон што повеќе играчи да носат бројки над 50 :)

Катастрофа игра,рака на срце.Појма немаме,ниту една акција не направивме.Само сме ориентирани во одбрана али и тоа слабо ни оди.
Столе Димитриевски имаше добри интервенции ама многу шугав гол прими.Но несомнено е дека се работи за огромен талент.

Толку е, сепак е Лацио неколку класи над Работнички. (n)

Лацио да, неколку класи е пред работнички ама јас сум крајно разочаран од играва во прво полувреме, ми изгледаше како баш ништо да не функционира!

Абе ајде резултатов е реален ама трчај бе трчај ова е максимумот што ќе го дадеа.

Толку им е силата.
Сеа да се радуваме ако шутнат до крајот на мечот кон голот на Лацио, и тоа е тоа. Друго не треба ни да се очекува, со деца и толку можиме.
Од Европа сме многу далеку.

Абе што не го пушти Филип ја незнам, и тој Борче Маневски одма вади од игра. А за Дарко Велковски браво. Детето е маестрално - игра на рамниште на големите евро ѕвезди!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom