- Член од
- 15 јули 2012
- Мислења
- 571
- Поени од реакции
- 832
Музичка желба?Слика од прошетките![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Музичка желба?Слика од прошетките![]()
Nemase koj da ne slika togas...dovolno e sto jas se sekavamСлика од прошетките![]()

да ти го дадам микрофонов ?Музичка желба?
, овоа се само две количиња шо ги најдов, а ги имав многу...ако најдам уште нешто утре, ќе го сликам и ќе го ставам 
leandra, споменар ма, ти ептен си олитила у паметот, ја уште ијам еден кај мајка ми
Остај дебел, а тој шо беше перниче, па уште мушко ако се згодеше јајацата сатар, коа ке го набиеш со глава, да незнае што го боли поише главата у ѕид или мудата хахаххахах
Не е споменар ма, тој беше личен. И дневник исто така. Оваа тетратка со прашања минеше низ цел клас, другачије се викаше![]()

Незнам колку си запознаен, абе какви прошетки какви бакрачи. Те носат во градинка во 7:00 и до 15:30 и внатре затворен. Нај голема прошетка било ако градинката има двор па во него.
И не е темава за работи од минатото во русија, туку за нашето минато.
Еден нека се јави вака што го шетале во градинка,нека каже јас вака се влечев кога бев во градинка.![]()

хихихиPurplePuma , исто и кај нас беше различни беа, тики бев заборајла дека лексикон и споменар се различити, ете на ќерка ми и купив од просветно тоа ние што го викавме лексикон, на него пишува споменар и затоа здр појмовихихихи
а ливчиња си собирала? у кутија од кондури ? А:?
Не ни знам како да ги побарам на гугл, мојата беше со Покахонтас.Собирав и ливчиња и салфетки, ама повеќе ги сакав салфетките
После, божем и ги дадов на братучедка ми, ама отидоа јабана не и беа интересни.
Инаку, ние не купувавме лексикони, него рандом тефтер или тетратка по дома стануваше лексикон![]()
Инаку да, ливчињата беа во кутија од кондури, а за салфетките имав од оние папкине, ама широки и со ластик што се затворааНе ни знам како да ги побарам на гугл, мојата беше со Покахонтас.
Ех и ние од тетратки, овие генерации сеа се се софистицирани со готови шаблони се на тацна што би рекле, ние тогаш ако не си напраиш сам, остај што немаа да ти купат домашните, тики не баш можеше да се најде се, ама па и интересно беше, особено прашањето имаш ли симпатија ахахахаха циркуз еј, сегашниве имаат ли симпатии бе? или тоа само у градинка А?![]()

pos
. Ама пак се разочарав. Тој е вљубен во Ивана, знам. А таа не го сака него. Јас ќе се борам за неговата љубов!!!,, --- ќе пукнам од смеење, многу сум била напатена, ама после има и среќни моменти, ---- ,,Е сега повеќе не е така! ** ми призна, не ја сака Ивана, ама не ми кажува која ја сака. Ама знам дека јас му се свиѓам, цело време ме гушка, а денес ме лулаше на лулашка! На роденденот на Ана, од сите машки тој прв стана и ме покани да играме танго.,,
. Ама касно му беше, п*чка му мајчина, колку сум се напатила по него