Ле пјаф?Имаше на МТВ и еден цртан филм со едно жолто пиле нервозно со краток фитиљ што кршеше све, идол ми беше![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ле пјаф?Имаше на МТВ и еден цртан филм со едно жолто пиле нервозно со краток фитиљ што кршеше све, идол ми беше![]()

Ле пјаф?

p.s. да не ги заборавам и овие мастикииако не ги познававме овие што се паѓаа како сликички, сепак ако се паднеше девојка ја го земав сликичето, а ако се паднеше машко на сликичето и го давав на братучетка ми. договор си е договор.![]()
и имаше едни мастики што се паѓаа животни и можеа да се лепат. ама не можам да ги најдам, а неколку ги имам на фрижидер залепени

Не е споменар ма, тој беше личен. И дневник исто така. Оваа тетратка со прашања минеше низ цел клас, другачије се викашеleandra, споменар ма, ти ептен си олитила у паметот, ја уште ијам еден кај мајка ми
Остај дебел, а тој шо беше перниче, па уште мушко ако се згодеше јајацата сатар, коа ке го набиеш со глава, да незнае што го боли поише главата у ѕид или мудата хахаххахах

Не е споменар ма, тој беше личен. И дневник исто така. Оваа тетратка со прашања минеше низ цел клас, другачије се викаше![]()