Работи од минатото

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
За секој што бара некоја емисија - бујрум во темава. :icon_mrgr: Мислам дека нема серија,емисија, цртан која не ја откопаа форумџииве...:LOL: Пред некој ден ја листав страна по страна, се вратив 100 години назад...

(Не можев шише да најдам)
Kronenbier.jpg

Обавезно 2-3 голтки откај таткоти па после се мрштиш и се чудиш како го пијат постарите бидејки на тебе ти горчи.

а овој цртан
козле бозле, не го даваа толку често ама интересен. кој пат да го гледав само во болница козана беше :rolleyes:

балтазар да не го заборавам (не можев да најдам македонско)

:свиркам:

p.s. да не ги заборавам и овие мастики
minti_22244.jpg
иако не ги познававме овие што се паѓаа како сликички, сепак ако се паднеше девојка ја го земав сликичето, а ако се паднеше машко на сликичето и го давав на братучетка ми. договор си е договор.
и имаше едни мастики што се паѓаа животни и можеа да се лепат. ама не можам да ги најдам, а неколку ги имам на фрижидер залепено

p.s.2
e27e3f94e57c410.jpg
моето милениче

p.s. да не ги заборавам и овие мастики
minti_22244.jpg
иако не ги познававме овие што се паѓаа како сликички, сепак ако се паднеше девојка ја го земав сликичето, а ако се паднеше машко на сликичето и го давав на братучетка ми. договор си е договор.
и имаше едни мастики што се паѓаа животни и можеа да се лепат. ама не можам да ги најдам, а неколку ги имам на фрижидер залепени

Мастикиве по два денари беа, благи шербет за 5 минути вкусот поминува и правиш голем балон кој ти се лепи насекаде по фацата и цел час имаш занимација да се исчистиш од мастиката:D

Детска пошта собирање со години:
sara45.jpg

Илјадници плика, тефтерчија, писмо до непознато другарче, не ми текнува она како тетратка го правевме и внатре прашања сите да одговорат:

1 Кое одделение си?
2. Машко или женско?
3 Каков е тој што ти се свиѓа плав или црн?
4 Како се вика? И обавезно одговорите со цртички демек да не видат сите кој е:ROFLMAO:
5. Кое одделение е?

Луси_Лу; помагај како се викаше чудово што сите го имавме и минеше низ цел клас како евиденција да водевме за сипматии:pos:

Долга магарица недај боже да имаш дебели во класот пукање кичма на два дела. Редовно ја игравме на мал или голем одмор:
2820B0ECD45B624DB78A77C166E85F9A.jpg

И моментот на прва помош кога ќе паднеш на коленици, а не смееш да кажеш дека си паднал оти ќе го јадеш ќотекот за невнимателност:
6f4941f6e68f0365a2b09958e3acc83b.jpg

leandra, споменар ма, ти ептен си олитила у паметот, ја уште ијам еден кај мајка ми:icon_lol:

Остај дебел, а тој шо беше перниче, па уште мушко ако се згодеше јајацата сатар, коа ке го набиеш со глава, да незнае што го боли поише главата у ѕид или мудата хахаххахах

leandra, споменар ма, ти ептен си олитила у паметот, ја уште ијам еден кај мајка ми:icon_lol:

Остај дебел, а тој шо беше перниче, па уште мушко ако се згодеше јајацата сатар, коа ке го набиеш со глава, да незнае што го боли поише главата у ѕид или мудата хахаххахах
Не е споменар ма, тој беше личен. И дневник исто така. Оваа тетратка со прашања минеше низ цел клас, другачије се викаше :)

Не е споменар ма, тој беше личен. И дневник исто така. Оваа тетратка со прашања минеше низ цел клас, другачије се викаше :)

Ти па не си тачна, знам ти викам ијам урнек дома ама се мислам споменар беше, сеа у просветно се продаваат готови знаеш... се си пиши внатре, имаш лила, розов каков сакаш да бираш, не ќе се мачиш сеа тетратки да пишиш :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom