- Член од
- 7 јануари 2011
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 1
ПРВО СУМ ЖЕНСКО И НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН ДА МЕ НАРЕКУВАШ ''ДРУЖЕ'', А ВТОРО ЌЕ ПИШУВАМ КАКО ШТО САКАМ, АКО НЕ ТИ ОДГОВАРА НЕ МОРАШ ДА ЧИТАШ, БИДИ ПОЗДРАВЕН!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПРВО СУМ ЖЕНСКО И НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН ДА МЕ НАРЕКУВАШ ''ДРУЖЕ'', А ВТОРО ЌЕ ПИШУВАМ КАКО ШТО САКАМ, АКО НЕ ТИ ОДГОВАРА НЕ МОРАШ ДА ЧИТАШ, БИДИ ПОЗДРАВЕН!
Па никот ти е некако машки, a големите букви би требало да значат ВИКАЊЕЕЕ!
Па никот ти е некако машки, a големите букви би требало да значат ВИКАЊЕЕЕ!
на форумот не сум за да се карам, кој ја има таа намера, нека повели на друго место, или во друга тема, ниту сакам некого да навредувам, ниту ме интересира дали некој ме навредил и слично.
--- надополнето ---
Извини не знаев, еве сега се поправувам...а за ова другово, ако никот ти звучи машки, имате очи да видиидите дека на сликата има девојка, така?!
Леле луѓе не се лажете со вакви бизниси, ич не си го губете времето со вакви „фирми“...
prijatelce ako sakas da otides u germanija da setas moze a za da najdes rabota na crno nema sansi. e den moj prijatel otide tamu i toa tamu e roden znae 100% germanski negovite roditeli tamu imaat raboteno 20tina godini i negovite prijateli koi imaat firmi tamu ne se nafatija da mu dadat bilo kakva rabota posto ako gifa tat kaznite se ogromni. pozz
Dali nekoj rabotel vo Italija na berba na grozje ako ima nekoj takvo iskustvo neka napise nesto
od 1 juli - site koi imaat zhelba za rabota vo stranstvo- Holandija gi otvara vratite- duri i za zemjite koi se nadvor od EU
izvor
Ne druze nemam covek tamu i cekam da izleze nekoj oglas za da idam preku nekogo ti kaj najde tamu smestaj i kolku plakase za toa a i hranata dali e mnogu skapa tamu:icon_conf