- Член од
- 7 јануари 2011
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 1
ПРВО СУМ ЖЕНСКО И НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН ДА МЕ НАРЕКУВАШ ''ДРУЖЕ'', А ВТОРО ЌЕ ПИШУВАМ КАКО ШТО САКАМ, АКО НЕ ТИ ОДГОВАРА НЕ МОРАШ ДА ЧИТАШ, БИДИ ПОЗДРАВЕН!
Па никот ти е некако машки, a големите букви би требало да значат ВИКАЊЕЕЕ!ПРВО СУМ ЖЕНСКО И НЕ СИ КОМПЕТЕНТЕН ДА МЕ НАРЕКУВАШ ''ДРУЖЕ'', А ВТОРО ЌЕ ПИШУВАМ КАКО ШТО САКАМ, АКО НЕ ТИ ОДГОВАРА НЕ МОРАШ ДА ЧИТАШ, БИДИ ПОЗДРАВЕН!
Теле се учи.... Чим суперфин пристап од онак доби контрареплика на фино одјебуење, јас би се повлекол од случајот.Па никот ти е некако машки, a големите букви би требало да значат ВИКАЊЕЕЕ!
Извини не знаев, еве сега се поправувам...а за ова другово, ако никот ти звучи машки, имате очи да видиидите дека на сликата има девојка, така?!Па никот ти е некако машки, a големите букви би требало да значат ВИКАЊЕЕЕ!
Да бе женско ена форумот не сум за да се карам, кој ја има таа намера, нека повели на друго место, или во друга тема, ниту сакам некого да навредувам, ниту ме интересира дали некој ме навредил и слично.
--- надополнето ---
Извини не знаев, еве сега се поправувам...а за ова другово, ако никот ти звучи машки, имате очи да видиидите дека на сликата има девојка, така?!
ДАВАЈ НЕКОЈ БИЗНИС ВО ДОЈЧЛАНД НА СААТ ДА НЕ БИДЕ ПОДОЛЕ ОД 10 ЕВРА ч))) колку падна саатницата многу нели Ч))Леле луѓе не се лажете со вакви бизниси, ич не си го губете времето со вакви „фирми“...
Реално сегде има работа нема работници,во Германија само Македонците не си помагаат меѓу себе другите народи сите си помагаат еве сега во Германија мене ми викаат нема работа дека не сме во ЕУ,а Хрвативе си се утепуваат од работа на саат по 8-9 евра без проблем и они не се во ЕУ ама рескираат ги примаат треба да се проба ама никој не се нафаќа.prijatelce ako sakas da otides u germanija da setas moze a za da najdes rabota na crno nema sansi. e den moj prijatel otide tamu i toa tamu e roden znae 100% germanski negovite roditeli tamu imaat raboteno 20tina godini i negovite prijateli koi imaat firmi tamu ne se nafatija da mu dadat bilo kakva rabota posto ako gifa tat kaznite se ogromni. pozz
Jas bev za rabota za na lozjata 6 evra saat bese ama zavisi vremeto kako ke ti se pogodi nie koga bevme ne zaeba vremeto cel mesec ostanavme taka bez rab i samo trosok kirija jadenje voa noa inaku ubavo e se zima nekoe parice ali ako mozes smestaj da si najdes i ako odis preku covek kazi mi na koe mesto ke odis najveke odat preku eden prevarant od vinica mislam deka bese ili nekoe selo blizu vinica tamu go zapoznavme nie ali toj pari ne daval mn gi lazel i mn mizerno se zivee toa da ti bide jasno osven ako ne odis kaj tvoj covekDali nekoj rabotel vo Italija na berba na grozje ako ima nekoj takvo iskustvo neka napise nesto
Golema glupost ova ne e tocno 100% ..citaj malku medju redoviteod 1 juli - site koi imaat zhelba za rabota vo stranstvo- Holandija gi otvara vratite- duri i za zemjite koi se nadvor od EU
izvor
pa 200e bese od krevet ama mizerija e toa da znaes pred vreme deka nikoj ne ti dava ubav smestaj tamu a za hrana ne se zamaraj mn mn voda topla i spageti,makaroni i najaden si samo toa jadevme nie za poeftino da pomineme ) inaku ne e bas bas eftinko za nas, za nivni standardi se jade nekako ..pozzzNe druze nemam covek tamu i cekam da izleze nekoj oglas za da idam preku nekogo ti kaj najde tamu smestaj i kolku plakase za toa a i hranata dali e mnogu skapa tamu:icon_conf