За сите засегнати вечер на канал 5 во 22 h. емисија Код за измамниците.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали и овој газдава ќе се извлече така..како оној евреинот Моше Баум.. че си летне како врапче
што има да си летнува допрва... па он веќе е летнат... не во МК.. врзи два и два...
само стварно ме интересираше како го добија на телефон додека он е во дубаи??? знам роаминг ово оно (да ги задоволам ситните души) ама од кај му го најдоа бројот? треба некој да се јави кај снеже и да и го побара телефонот за да му се јават лично и персонално едно 500 луге...
Управа за приходи не бара измамени граѓани кур ги боли нив за измами и зимање пари од наивни овци нив ги интересира фирмата да ги има подмирено сите обврски кон државата за се остранато не им чуе кур МВР се занимава со измами и превари а додека не се пријави официјално измама од страна на измамен и во МВР ич кур не им чуе треба да има пријава по која би постапувале понатакаda,da moze i taka,samo ne mi e jasno kako pominale dobro kaj inspekciite,slucajno da ne e na povisoko nivo prevarava.iskreno imam rodnina so e vo visokite pozicii na uprava za javni prihodi,ja zapoznav pred nekoe vreme so situacijava i odnesov i primerok od dogovor i primerok od uplatnica i pa nisto,toa i go odnesov uste pred da go objavi citro dogovorot na forum.a pred toa mi vikase kako ke upadne kaj niv demek ke gi sredi.sea nisto dali ja staile vo skut ne znam.ajde so e toa e .nikoj u ovaa drzava ne e zastiten
тешко таа работа дека ке потрошите повеќе по адвокати одколку што ке земете мвр за измама гони по службена должност за тоа адвокати не се плаќаатNisto od rabotava, a nisto i od parite.
poise ke potrosime po advokati nego so ke si gi vratime.
decki pomina emisijata na kanal 5,se nadevam deka ja gledavte i deka od utre ke se vmesaat instituciite na drzavava taka da popoleka i ke ja zavrsime temava