Работа во Дубаи преку НАХИЛДОО.

Член од
16 септември 2010
Мислења
29
Поени од реакции
14
За сите засегнати вечер на канал 5 во 22 h. емисија Код за измамниците.....

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
decki pomina emisijata na kanal 5,se nadevam deka ja gledavte i deka od utre ke se vmesaat instituciite na drzavava taka da popoleka i ke ja zavrsime temava

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
ја гледав емисијава на код... фино кажаа за се... а нај интересен момент е дека финансиска инспекција била кај нив и увидела дека уствари се е во ред со фирмата и се е регуларно и законски. ај да видиме... плус многу ме интересира како дојдоа во контакт со газдата кој е во дубаи моментално...

B

Bokica85

Гостин
Сочувство за измамените , пред се.

Од 03.00 часот сабајле до сеа 05.00ч. трпеливо го читам секој пост и можам само да замислам низ што поминуваат сите оние измамени души кои позајмиле се снашле , земале од своите со надеж дека дупло ке им вратат, искрено многу ми е жал кога гледам како млади луге потпагаат на вакви манипулации.

И јас сум небаре на прагот кога треба да се осамосталам , за некој месец магистар ке бидам а немам ден искуство во областа . Каде и да побарам работа знам дека ке ми бараат книшка и активност . А каде да ја најдам таа пракса, зар у собрание додека студирав ме однесоа , или само на мтв да гледам собраниски , па нема што да научиш бре , нашиве не знаат ни за принципи за говорење а небаре за политика поимот .. да не не однесоа во влада како не.. прв пат у влада влегов на интервју натинг спешл.. за политиколог праксата е најбитна .. а ако ја немаш ондак ?!?! ништо ке си седиш дома и ке се нервираш ...

Затоа ги свакам сите овие очајни потези на сите кои пробале да си ја побарат среката надвор , но пробајте да добиете повеке информации пред да дадете пари , пред да помислите на било каков документ да го изложите пред некое неовластено лице кое треба да го прочита или заведе . Тешки манипулации се праат со вашите податоци , и не само тоа самите ние како обични грагани не си ги знаеме правата ниту пак целосно законите. Мислиме дека само адвокатите треба да ги знаат па ако дое нож под грло ке трчаме на адовкатска уличка.

Еден апел до сите , пред да дадете парички за вакви посреднички срања , прво добро проверете ги , ако не знаете како пишете било каде , некој можеби знае нешто повеке од вас, користете го форумов за информирање бидејки колку што увидов тој помага во решавање колку толку на вакви круцијални прашања , барем се труди ако ништо друго .

Искрено верувам дека господ ке ви даде малку повеке срека , здравје и многу ум во следното аплицирање за било каква работа која што ја барате, и јас од се срце Ви посакувам да ја најдете .

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
koга човек е во очајна состојба се фаќа и за сламка. мегутоа тука сламката пукнала... уствари некој ја засекол добро, таман пред пукање, се со цел давеникот да се удави дефинитивно...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Дали и овој газдава ќе се извлече така..како оној евреинот Моше Баум.. че си летне како врапче

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Дали и овој газдава ќе се извлече така..како оној евреинот Моше Баум.. че си летне како врапче
што има да си летнува допрва... па он веќе е летнат... не во МК.. врзи два и два...

само стварно ме интересираше како го добија на телефон додека он е во дубаи??? знам роаминг ово оно (да ги задоволам ситните души) ама од кај му го најдоа бројот? треба некој да се јави кај снеже и да и го побара телефонот за да му се јават лично и персонално едно 500 луге...

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
што има да си летнува допрва... па он веќе е летнат... не во МК.. врзи два и два...

само стварно ме интересираше како го добија на телефон додека он е во дубаи??? знам роаминг ово оно (да ги задоволам ситните души) ама од кај му го најдоа бројот? треба некој да се јави кај снеже и да и го побара телефонот за да му се јават лично и персонално едно 500 луге...
da,da moze i taka,samo ne mi e jasno kako pominale dobro kaj inspekciite,slucajno da ne e na povisoko nivo prevarava.iskreno imam rodnina so e vo visokite pozicii na uprava za javni prihodi,ja zapoznav pred nekoe vreme so situacijava i odnesov i primerok od dogovor i primerok od uplatnica i pa nisto,toa i go odnesov uste pred da go objavi citro dogovorot na forum.a pred toa mi vikase kako ke upadne kaj niv demek ke gi sredi.sea nisto dali ja staile vo skut ne znam.ajde so e toa e .nikoj u ovaa drzava ne e zastiten

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
како никој? па заштитени се оние што имаат пари... прљави пари... а заштитени се не за друго туку за да праат уште поише пари и да делат провизии, дивиденди, мито и слично... тка било уште од тито па навака до ден денешен...

Член од
21 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
lelel prikaznava nema kraj .... najnovata novost e deka potpisot na dogovorite e falifikuvan od plavushata koaj s epaotpishuva u ime na direktor.. ahahahah... aaaaaaa normalni li se ludjevo ili extra extra moroni i glupi....(mislam na vrabotenite u firmata)... a ke se cisti pred ispekcija zashto u sekoj moment mozat da si napumpaat dokumentiacija i da se cisti pred zakon...
a strahnoto e i da se zamine shto tamu gi ceka ludjeto robovladeteslki sitem ... mr. Cokovic misli deka neznaeme za interpol i deka ne mu gi znaeme podatocite ako nekoj saka iam broj od pasosh i maticen broj od Mr. Prevara....

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
da,da moze i taka,samo ne mi e jasno kako pominale dobro kaj inspekciite,slucajno da ne e na povisoko nivo prevarava.iskreno imam rodnina so e vo visokite pozicii na uprava za javni prihodi,ja zapoznav pred nekoe vreme so situacijava i odnesov i primerok od dogovor i primerok od uplatnica i pa nisto,toa i go odnesov uste pred da go objavi citro dogovorot na forum.a pred toa mi vikase kako ke upadne kaj niv demek ke gi sredi.sea nisto dali ja staile vo skut ne znam.ajde so e toa e .nikoj u ovaa drzava ne e zastiten
Управа за приходи не бара измамени граѓани кур ги боли нив за измами и зимање пари од наивни овци нив ги интересира фирмата да ги има подмирено сите обврски кон државата за се остранато не им чуе кур МВР се занимава со измами и превари а додека не се пријави официјално измама од страна на измамен и во МВР ич кур не им чуе треба да има пријава по која би постапувале понатака

Член од
14 септември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
pari da se vratat tesko ako ne i nevozmozno, edinstveno tie sto uplativte cekajte tamo koga vi kazale za katar da vidite sto ke bide, mozebi ke vi se usreci za katar ako dubai ne go bidna vo sto licno sumnjam no vremeto ke pokaze, jas imam odneseno dokumenti no pari ne uplativ poradi pretpazlivost sto sum malko i srecen no od druga strana i razocaran zatoa sto poleka izleguva sosem druga prikazna od onaa sto ja slusnavme vo kancelarijata na nahil ... POZZ do site

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Nisto od rabotava, a nisto i od parite.
poise ke potrosime po advokati nego so ke si gi vratime.
тешко таа работа дека ке потрошите повеќе по адвокати одколку што ке земете мвр за измама гони по службена должност за тоа адвокати не се плаќаат

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
decki pomina emisijata na kanal 5,se nadevam deka ja gledavte i deka od utre ke se vmesaat instituciite na drzavava taka da popoleka i ke ja zavrsime temava
абе какви институции дај да се собереме 30 души и да ги претепаме сите таму во тоа канцеларијата

Kajgana Shop

На врв Bottom