А
Антоние
Гостин
Граџевина, како и лани :/
Лани успеав да издржам еден месец и една недела. Годинава морам малце да запнам.
Лани успеав да издржам еден месец и една недела. Годинава морам малце да запнам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој различно. Мене никој и ништо не може да ме натера да работам било што уште од 18 год.Јас работев цело лето на мој 15 години, значи прва за втора средно. Еве ме сеа се лечам од траумите, три години поминаа не можам да се опоравам.
Какви трауми бе не траскај зелени, само искуство и пари можиш да добијаш. Искрено на секој би му препорачала, одма добивате осет за пари, ќе видите колку потешко ги трошите вашите заработени пари од оние на мама и тато.
Секој различно. Мене никој и ништо не може да ме натера да работам било што уште од 18 год.![]()
Типичен коментар за мрзливо и разгалено дете.Секој различно. Мене никој и ништо не може да ме натера да работам било што уште од 18 год.![]()
Фаќам магла за Малта на 2,5 месеци. Очекувам ~2500 евра чиста пара , слично ко лани.
Што има на Малта![]()
Цицки , пари и работа ко dishwasher или kitchen helper или сладоледџија![]()
А добро,аконе е тајна како идеш,на слепо или преку некој посредник,или агенција ?
На слепо , сам си вадам билет , 3 месеца ко турист , и си тражам работа.
Секој различно. Мене никој и ништо не може да ме натера да работам било што уште од 18 год.![]()
Па добро,немаше ли проблем со локалните власти..инспекции нешто ова она,на тој начин ти си како емигрант таму ?..
Се сменија времињата. Сега доста не плаќаат а и испекции праат проблем.Иначе и во Црна Гора можете да отиде да работите во кафич или пицерија добра сума на пари се заработува. Кога бев пред 2 години на одмор гледам имаше многу Македонци што работеа.